reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fusun, glowa do gory!!

kiedys ci pisalam, ze Invicta to przede wszystkim wspaniale laboratorium. Panie tam pracujace cuda robia! I mowie to jako mama takiego cudu!!

ja po pierwszej stymulacji mialam jedna blastke. Byla z tego ciaza. Krotko, ale byla. Zycze ci blizniakow!! Trzymam kciuki.

pytanie do mam karmiacych mm. Ile wasze dzieci zjadaja? Bo moja od razu ze 120 ml potrafi... I po 3h jeszcze z 90... Nie moge dac jej mniej bo nie przestaje plakac. Jak sie naje to od razu zasypia. Czy to nie za duzo!?

Martka, no miala byc jak klopsik. Gruba i krotka. A tu tylko 3,4kg i 55cm!
do siebie z usg tez malo podobna, bardziej z okresu 27-34tc bo potem zdjecia nijak sie maja do rzeczywistosci.

fotki jakies od czasu do czasu wrzuce na fejsa, nie chce za duzo, bo bede ludziom dzieckiem spamowac ;) beda mnie blokowac jak ja niektorych ;)) mam znajoma co codziennie wrzuca fote corki i mnie to zawsze denerwowalo.

mala jak na razie sie nie zmienila, no moze ma poliki, ze jej malo nie trzasna.

Zaczyna pokazywac charakter. Juz nie ma spania po 8h... Budzi sieco 3! I w nocy 2 razy!!

milagros, mała sama da ci znać ile jedzonka potrzebuje :) normy pokazane na opakowaniu są orientacyjne a każde dziecko jest inne. Moja zawsze jadła za mało do tego co stoi na mleczku a ładnie śpi w nocy i przybiera na wadze tak że nie przejmuj się i dawaj ile potrzebuje.

Fusun :-) trzymam kciuki za bliźniaki &&&&

Moon Dust gratulacje!!! kiedyś na staraczkach była jedna szczęściara jak Ty - nie zdążyła do kliniki dojechać, a wybierała się do Białegostoku. Także cuda się zdarzają :tak: bardzo Ci gratuluje!

Milagros moje maluszki staram się karmić góra 90-100, choć zdarza się, że zjadają wiecej. Wolę mniej i częściej, bo mają kłopot z ulewaniem, więc robię najpierw po 60ml, jak chcą więcej to dostają, no i dokarmiam w miarę możliwości piersią. Jedzą więcej mm, bo zwykle sama jestem, więc z butelki łatwiej, bo do piersi potrafią się przyssać na godzinę...

Dziewczyny, które stosowały akupunkturę - mam do Was pytanie. W jakim stanie "rozebrania" odbywa się ten zabieg? Czy jest się całkowicie ubranym? Bo ja nie mam pojęcia jak to wygląda, w jakie miejsca wbijane są te igły:confused:

reklama
Fusun :-) rozbierasz się do bielizny, igiełki w czasie stymulacji były trochę w inne miejsca niz w czasie transferu, w czasie transferu były w głowę, niedaleko uszu, w skronie, gdzieś miejwięcej na wysokości pępka, na nogach w okolicach kostek - ale mogłam coś pomylić, bo już nie za bardzo pamietam, za to pamiętam,że dobrze się czułam, także polecam :tak::tak:

Do góry