reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequilla udało się :tak:, przesyłam fluidki specjalnie wprost do Twojego brzuszka ~~~~~♡~~~~♡~~~♡~~♡~♡~♡♡♡♡ :-D.

pingwinek malutka jest boska!

milagors optymistycznie to brzmi, prosta obsługa malucha :-D, ja też już chcę :-p.

Sylwia ale tych grzybów będziecie mieć:szok:, mniaaaam.

Pingwinek, ale masz słodką córeczkę, śliczniutka jak laleczka, taka czarnulka.

Sylwia, czyli Twoim zdaniem butelki tommee tippee są do d.... tylko robią wrażenie solidnych, a zgryz dzieciaczka może ucierpieć? hmmm;/ Madzialenak pisała o niani Anglecare z 2 płytkami znalazłam taką na allegro w dość dobrej cenie bo 430- nowa.

Tequila, bądź pozytywnej myśli|:) fluidki dla Ciebie:)

Dziewczyny, jestesmy w domu.
Mala oczywiscie spi :) a ja siedze i nie wiem co teraz... Bo co ja teraz mam zrobic? Rycze a potem sie smieje... Jestem na maksa zdezorientowana jakbym sie ze spiaczki obudzila.

Co teraz?!?

Milagors - A teraz... masz maleństwo, które bez Ciebie sobie nie poradzi :tak: Potrzebuje Twojego dotyku, czułości, czasu, opieki. Odpoczywaj, jak śpi, oszczędzaj siły na czas czuwania.
A mleczko wróci na pewno, tylko przystawiaj ją często do piersi. Dokarmiaj jak jest głodna, bo nic za wszelką cenę. Ja do tej pory dokarmiam, ale już połowę mniej, niż na początku, a coraz częściej bywa, że nie muszę, bo najada się piersią.
I przyznam, że wcale nie ja jestem taka wytrwała, po prostu koleżanka, która urodziła 2 miesiące wcześniej swoje 4 i 5 dziecko (bliźniaki) dzwoniła do mnie codziennie i dopingowała do piersi. Czasem dostawiałam malutką tylko dlatego, że wiedziałam, że koleżanka zadzwoni i będzie pytać, jak tam z laktacją i zastanawiać się, jak mi pomóc... Naprawdę, jestem jej bardzo wdzięczna.
Tak więc wszystko będzie dobrze :tak:- wszystkiego się nauczysz, a większości instynktownie, bo natura nas wyposażyła w tajny system porozumiewania z takimi maluszkami :)

Milagros, teraz to Twoje największe szczęście jest już z Tobą:) Jesteście już w domku, mała jest zdrowa, czego chcieć wiecej? Wszytsko na spokojnie, całuj, utulaj...:)

Milagros na pewno sobie poradzisz :tak: zanim się obejrzysz a będziesz doskonałą mamusią, która będzie udzielać porad nowym mamusiom :tak: trzymam kciuki za Was, no i malutka jest śliczna!

TeQuila udało się na pewno :tak: przesyłam Ci moc wirusków od moich muminków >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ❤❤

a to one :-)

Martusia 26 dni.jpgNorbercik 26 dni.jpg

Załączniki

• Martusia 26 dni.jpg
    Martusia 26 dni.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 118
  • Norbercik 26 dni.jpg
    Norbercik 26 dni.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Dziękuję Dziewczęta:-Dtak bym chciała by się udało ale to czekanie jest takie trudne,z każdym dniem jest mi trudniej,ja nie wiem jak dam rade kolejny tydzień

Gotadora maluszki są cudne,ale jesteś szczęściarą od razu dwa cuda:tak:i nie wiem może się mylę bo to zawsze tylko zdjęcia a Twojego męża nie widziałam ale chyba są bardzo do Ciebie podobne są co?

Milagros z każdym dniem będzie łatwiej,a w pewnym momencie znowu trudniej,bo powiedzenie "małe dzieci mały kłopot duże...." sprawdza się w 100% :-D ciesz się macierzyństwem i czasem spędzonym z małą bo to są wspaniałe chwile a za kilka dni będziesz się śmiać ze wszystkich niedogodności zobaczysz

Do góry