reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

[FONT=&quot]Fusun Jezu, nie wiem co powiedzieć, serce się kraja na myśl o tym co przeżywasz…ale wierze że wszystko będzie dobrze![/FONT]
[FONT=&quot]TeQuila trzymam kciuki od dziś z całych sił! Na pewno się udało! Ja też testowałam po 14 dniach, miałam dosyć wczesnych testów przez ostatnie 5 lat zawodziły mnie więc tym razem obiecałam sobie że poczekam do dnia w którym lekarz kazał zrobić Betę i już była na tyle wysoka że mogłam skakać z radości[/FONT]:tak:

[FONT=&quot]avocado jestem z Tobą myślami![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Aleksandretta no widzisz!! Ja nawet o tych ruchach nie myślę, kiedy widzę podczas usg jak bryka i macha rączkami to mi wystarczy. Oczywiście że w miarę upływu czasu zaczęłabym się martwić ale skoro lekarz mówi że to nie jest reguła z tym 20 tygodniem to się nie martwię. Powiedział że może to przypominać bulgotanie w jelitach ale ja tego na pewno nie rozróżnię bo mam zespół jelita drażliwego i bulgotanie czuję zbyt często.[/FONT]

[FONT=&quot]darii SUPER!![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]gosia__1983 GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!! Kochana gdzie Ty rodziłaś? Jak wrażenia?[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

reklama
Maja dziękuję,mam nadzieję że ja również będę skakać z radości,nie wiem jak dam radę wytrzymać bo najchętniej juz dziś poszłabym na betę:-D chciałabym wytrzymać chociaż 12 dni,zobaczymy

Dziewczyny zastanawiam się czy badać progesteron w między czasie i czy robić inne badania,lekarz nic nie mówił a ja mam dylemat,chciałabym by tym razem się udało..jeszcze jedno,od dnia transferu mam wzdęty i bolesny brzuch,czy to jest normalne,ostatnio bolały mnie jajniki a teraz brzuch tak jakoś dziwnie ciągnie..

Lawendowy Sen myślę,że męża poproszę, aby posiedział godzinkę z dziećmi, ale również panią Gosię poproszę, bo dla męża nie wiara, może akurat coś mu pilnego wyskoczy. A moja pani na pewno dobrze się maluszkami zajmie, ale myślę,że będą spały.

Gosiu gratuluje zdrowej córuni !!!
Milagros myśle o Tobie od rana, Zośka juz pewnie jest z Tobą. Czekam na relacje z porodu :-)
Fusun podzielam zdanie dziewczyn że ta ilość niczego nie przesądza i włąsnie czesto jak wydaje sie ze wszystko jest noe tak wlasnie wtedy sie udaje! Uda sie i Tobie tym razem :tak:

Sylwia, Maja bardzo Wam dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa po mojej wizycie:) Co ciekawe po tej wizycie, wieczorem jak już leżałam, to synek dał znać o sobie i parę delikatnych kopniaczków poczułam:) Myślę, że to za wcześnie, żeby mieć takie odczucia regularnie, a takie wsłuchiwanie się w organizm na tym etapie, nic nie daje, oprócz dodatkowych niepotrzebnych stresów. Lekarz powiedział mi, że jeszcze będę miała dość tych kopniaków;-) Póki co myślę intensywnie nad imieniem, szukam, czytam i tworzę listę tych, które się mi podobają. Mój mąż ma też taką listę stworzyć. Zobaczymy, co z tego wyniknie:) Przeglądam też ubranka i gadżety dla dzidziusia w internecie. Mam taką specjalną zakładkę, w której zapisuję linki.

Dziewczyny, jakie wózki rozważacie, kupiłyście, korzystacie? Może polecicie coś fajnego?

Na fb pojawiła się informacja od męża Milagros.

Zofia urodziła się o 10:55 waży 3,4 kg i mierzy 55 cm.

No to spieszę z gratulacjami :-)

Witaj na świecie !!!!

Buziaki dla Was dziewczyny.
♥♥♥

50560_1_zoom.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry