reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD
3. AVOCADO (24 listopad) – córka

GRUDZIEŃ
5. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
6. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
7. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
8. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
9. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
10. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
11. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
12. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
13. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
14. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
15. MEGI* (25 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
milagors, gosia GRATULACJE :-):-):-) witamy nowe dzieci forumkowe :-D
Kurde, w zawrotnym tempie zmieniają się miejsca na liście porodów...:tak:
Sylwia oglądałam niestety ostatnie 10 minut programu na TLC, ale widziałam ten pierwszy odcinek.I zgadzam się z Tobą,że takie programy to niestety promocja kliniki....Lekarze są pewnie pokazani z najlepszej strony, tak jak piszesz.Niestety, marketing, promocja, kasa...Ale jak powiedzieli im,że bliźniaki, to od razu pomyślałam o naszej Gotadorze :tak:

reklama
Tequila Ja miałam brzuch jak balon po transferze i okropnie bolał, aż ledwo chodziłam. Pij dużo wody!!!
Od dnia punkcji już nie założyłam żadnych moich spodni sprzed. Nie pamiętam dokładnie ile to było czasu, ale mega długo (jakieś 3 m-ce) nie mogłam mieć nic na brzuchu. Majtki i legginsy na luźnej gumce i tylko pod brzuchem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry