reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Darii a czy Ty miałaś hiperkę? bo ja nie rozumiem skąd taki stan?czy Ty konsultowałaś to z lekarzem i on miał jakieś wytłumaczenie na to? siedze i się cały czas zastanawiam czy to normalne,hiperki żadnej nie miałam,przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ;) a sam transfer przecież nie powoduje takich dolegliwości..boję się że coś jest nie tak i że się nie uda:-(

reklama
Tequila nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze!!! To dlatego, że miałaś pobranych tak dużo kom. Ja miałam pobranych 21. Miałam mieć transfer w 3 dobie, ale jak przyjechałam do kliniki to dr zrobiła usg i powiedziała, że mam bardzo powiększone jajniki( i pewnie stąd ten baloniasty, obolały brzuch). Chciała mi w ogóle przełożyć transfer o miesiąc lub 2. Ale ja się uparłam, więc powiedziała, żeby przyjechać za 2 dni i zobaczy jak wygladają jajniki. (Chiałam mieć podane 2 zarodki, ale powiedziała, że na 2 to się nie zgadza, że za duże ryzyko) Zrobili mi transfer 5 dnia. Wody nie było, ale raczej to była jakaś taka mała hiperka, ze względu na ilość pobranych kom

Czesc Dziewczyny,

Pragne Was poinformowac,ze wczoraj wieczorem przyszla na swiat nasza kochana Victoria. :)
Jestem szczesliwa tak bardzo ze nie da sie tego oposac :)
Jestesmy jeszcze w szpitalu ale mysle ze w piatek nas wypisza.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :)

Darii obyś miała rację że wszystko będzie dobrze,ja nie dostałam od lekarza informacji że mam jajniki powiększone i cos może być nie tak,wszystko zniosę byle tylko się udało

Kurcze, dorwałam się do komputera i okazuje się, że troje dzieci przyszło na świat. Co za wspaniałe wiadomości!!!

Gosia, Milagros, Agapl - z serca gratuluję zdrowych córeczek. Ale super, że już są z Wami :-D:-D:-D.
Niech zdrowo rosną, a Wy szybciutko dochodźcie do siebie.

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Zawsze można na Was liczyć. Zbieram się powoli do pionu, mam nadzieję, że po punkcji
okaże się, że jednak komórek było więcej. Jeszcze wczoraj brałam Menopur. Może jakaś jeszcze podrosła i też będzie się
nadawała...

Fasun napewno podrosną pęcherzyki,dostaniesz cetrotide które też spowoduje że dojrzeją i ovitrella tez swoje zadziała,bedzie dobrze zobaczysz,jeszcze sie zastanawiać będziesz co z taką ilością dzieci zrobisz;-):-D

reklama
Do góry