Darii a czy Ty miałaś hiperkę? bo ja nie rozumiem skąd taki stan?czy Ty konsultowałaś to z lekarzem i on miał jakieś wytłumaczenie na to? siedze i się cały czas zastanawiam czy to normalne,hiperki żadnej nie miałam,przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo a sam transfer przecież nie powoduje takich dolegliwości..boję się że coś jest nie tak i że się nie uda:-(
reklama
Tequila nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze!!! To dlatego, że miałaś pobranych tak dużo kom. Ja miałam pobranych 21. Miałam mieć transfer w 3 dobie, ale jak przyjechałam do kliniki to dr zrobiła usg i powiedziała, że mam bardzo powiększone jajniki( i pewnie stąd ten baloniasty, obolały brzuch). Chciała mi w ogóle przełożyć transfer o miesiąc lub 2. Ale ja się uparłam, więc powiedziała, żeby przyjechać za 2 dni i zobaczy jak wygladają jajniki. (Chiałam mieć podane 2 zarodki, ale powiedziała, że na 2 to się nie zgadza, że za duże ryzyko) Zrobili mi transfer 5 dnia. Wody nie było, ale raczej to była jakaś taka mała hiperka, ze względu na ilość pobranych kom
Czesc Dziewczyny,
Pragne Was poinformowac,ze wczoraj wieczorem przyszla na swiat nasza kochana Victoria.
Jestem szczesliwa tak bardzo ze nie da sie tego oposac
Jestesmy jeszcze w szpitalu ale mysle ze w piatek nas wypisza.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie
Pragne Was poinformowac,ze wczoraj wieczorem przyszla na swiat nasza kochana Victoria.
Jestem szczesliwa tak bardzo ze nie da sie tego oposac
Jestesmy jeszcze w szpitalu ale mysle ze w piatek nas wypisza.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie
martka273
Fanka BB :)
Agapl GRATULACJE niech ładnie przybiera na wadze i daje pospać mamusi
Fusun
Kurcze, dorwałam się do komputera i okazuje się, że troje dzieci przyszło na świat. Co za wspaniałe wiadomości!!!
Gosia, Milagros, Agapl - z serca gratuluję zdrowych córeczek. Ale super, że już są z Wami .
Niech zdrowo rosną, a Wy szybciutko dochodźcie do siebie.
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Zawsze można na Was liczyć. Zbieram się powoli do pionu, mam nadzieję, że po punkcji
okaże się, że jednak komórek było więcej. Jeszcze wczoraj brałam Menopur. Może jakaś jeszcze podrosła i też będzie się
nadawała...
Gosia, Milagros, Agapl - z serca gratuluję zdrowych córeczek. Ale super, że już są z Wami .
Niech zdrowo rosną, a Wy szybciutko dochodźcie do siebie.
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Zawsze można na Was liczyć. Zbieram się powoli do pionu, mam nadzieję, że po punkcji
okaże się, że jednak komórek było więcej. Jeszcze wczoraj brałam Menopur. Może jakaś jeszcze podrosła i też będzie się
nadawała...
reklama
kwiatuszekq20
Mamuski gratulacje ale idziecie z tej listy jak burza