reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Avocado--> no właśnie, a co przeważyło o tym, że wybrałaś Zaspę? są różne opinie i na temat Zaspy i na temat Wojewódzkiego...nie wiem już sama, mam mętlik w głowie jeśli chodzi o ten temat. SR prowadzi też Invicta i tam bede chodzic, zajecia trwają 5 tyg. ( raz w tygodniu po 3 godzinki)

reklama
Avocado podanie o urlop niech napisze;-)to nawet kilka dni wolnego dostanie,bo po powrocie ze szpitala to już etat 24h/dobę:-D

Kurdę chyba przestane oglądać ten program,popłakałam się dziś..fajnie że udało im się i będą bliźniaki:szok:

Tequila - ja oglądam, a właściwie skończyłam oglądać. Te reklamy 3 razy w ciągu odcinka to przegięcie :wściekła/y: Dziś to był ciężki przypadek, ale udało się :-) bliźniaki. Ja też chcę bliźniaki!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

A mój M skapitulował jak zobaczył początek. Powiedział, że nie chce się dołować.

Lilia juz niedługo tez zobaczysz dwa serduszka,mówię Ci,jeszcze nie wiesz ale ja mam zawsze rację;-):-D

Przyszła pora na sen,a ja przespałam dziś pół dnia i wcale mi się nie chce...:-p

Tequila - obyś miała racje, trzymam Cię za słowo :tak: No właśnie pora na sen, ja uciekam, jutro do pracy, wstaję o 6.00, nie za dużo mi spania zostało, a ja to śpioch jestem. Słodkich snów, pa pa.

reklama
Do góry