TeQuila jak maluchy płaczą po kilka godzin ( kolki ) to szukasz wszystkiego, a nie zawsze to co my lubimy lubia takie małe smerfy, a im cokolwiek włącze, aby spały. Ostatniej nocy dały nam bardzo "popalić", mąż dopiero o 16stej stwierdził,że " dochodzi do siebie"
reklama
Gotadora wiem że jak maluch płacze to rodzice chwytają się każdego sposobu,a Wy macie popis na dwa głosy;-)
Podziwiam,naprawdę i życzę by maluszki jak najszybciej przesypiały całe nocki i miały tylko pogodne dni,oby kolki minęły szybko
A tak na marginesie ja usypiałam małą przy kołysankach Justyny Steczkowskiej,naprawdę fajne w wolnej chwili możesz poszukać na necie i posłuchać(może dasz radę znaleść chwilkę przed 18 urodzinami
Podziwiam,naprawdę i życzę by maluszki jak najszybciej przesypiały całe nocki i miały tylko pogodne dni,oby kolki minęły szybko
A tak na marginesie ja usypiałam małą przy kołysankach Justyny Steczkowskiej,naprawdę fajne w wolnej chwili możesz poszukać na necie i posłuchać(może dasz radę znaleść chwilkę przed 18 urodzinami
Ostatnia edycja:
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Avocado nie przejmuj się moim postem,taki żarcik;-) ja należę do osób które uważają że lepiej mieć więcej niż mniej także popieram Twoje 3 torby problem może się pojawić tylko w szpitalu bo tam nigdy nie ma miejsca by coś schować a pod łóżkiem często nie pozwalają trzymać:-)
memories02
Fanka BB :)
Oskaa, Milagors, Gosia, Agapl --> dziewczyny trzymam kciuki za Was żeby porody przebiegły spokojnie, a spotkania z Waszymi pociechami były najpiękniejszymi chwilami
Darii--> a jednak styczeń ciesze się że wszystko okey u Ciebie
Avocado--> ja też wychodzę z założenia, że zawsze lepiej jest zabrać więcej niż mniej zresztą widzę to po tym jak z mężem wybieramy się na weekendowe wypady, to auto czasem mamy zapakowane jak na miesiąc wakacji hehehe
Fuson--> u mnie były w efekcie końcowym tylko dwa zarodeczki i jeden z nich się przyjął i teraz nosze syneczka pod sercem, czasem jeden a dobrej jakości zarodeczek wystarczy do tego by nas uszczęśliwić będzie dobrze
TeQuila--> trzymam kciuki aby babeleczki się zagnieździły w brzuszku
Maja--> ciesze się, że juz po połówkowym jestes i że dzidzia rośnie pięknie, ja też po kilkanaście razy oglądam czasem filmiki z usg cieszą oczy takie widoczki
Gotadora--> ciekawe, że Twoje dzieciaczki zasypiają przy takim szumie ale może coś w tym jest
Mazenka--> leż i wypoczywaj dużo na pewno wszystko będzie dobrze
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!
Darii--> a jednak styczeń ciesze się że wszystko okey u Ciebie
Avocado--> ja też wychodzę z założenia, że zawsze lepiej jest zabrać więcej niż mniej zresztą widzę to po tym jak z mężem wybieramy się na weekendowe wypady, to auto czasem mamy zapakowane jak na miesiąc wakacji hehehe
Fuson--> u mnie były w efekcie końcowym tylko dwa zarodeczki i jeden z nich się przyjął i teraz nosze syneczka pod sercem, czasem jeden a dobrej jakości zarodeczek wystarczy do tego by nas uszczęśliwić będzie dobrze
TeQuila--> trzymam kciuki aby babeleczki się zagnieździły w brzuszku
Maja--> ciesze się, że juz po połówkowym jestes i że dzidzia rośnie pięknie, ja też po kilkanaście razy oglądam czasem filmiki z usg cieszą oczy takie widoczki
Gotadora--> ciekawe, że Twoje dzieciaczki zasypiają przy takim szumie ale może coś w tym jest
Mazenka--> leż i wypoczywaj dużo na pewno wszystko będzie dobrze
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!
A
avocado
Gość
...
memories02
Avocado--> no właśnie zastanawiam się... i waham między Zaspą a Wojewódzkim, niedługo zaczynam szkołę rodzenia to może czegoś więcej się dowiem, a Ty kochana gdzie będziesz rodzić?
lawendowy_sen
Milagros, pamiętaj, że myślę o Tobie i wyglądam, czy już nie jedziesz do szpitala.
Jutro Twój wielki dzień. Doczekałaś się :-)
Gosia, Agapl, trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązanie.
Fusun, trzymaj się kochana. Musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Nie płacz już, bo szkoda łez. Zostaw je sobie na płakanie ze szczęścia. Trzymam mocno kciuki i ♥ jestem z Tobą.
Maja, gratuluję udanej wizyty
Hola, jeszcze nic nie dziergam dla Maluszka, bo nie wiem, kto tam u mnie mieszka.
Ale jak się tylko dowiem, to zacznę szaleć :-)
TeQuila, jakie 14 dni???? Nie dodawaj sobie czekania.
A jak chcesz, żeby na forum się działo, to wystarczy zrobić, tak jak ja dzisiaj - przez cały dzień nie zaglądać na forum.
4-5 stron do czytania gwarantowane :-)
Avocado, a te spakowane torby, to do jakiego szpitala jadą? ;-)
Gotadora, super, że znalazłaś odpowiednie dźwięki muzyki do spania dla swoich Bąbelków.
EDIT: Avocado, już doczytałam ))))
Jutro Twój wielki dzień. Doczekałaś się :-)
Gosia, Agapl, trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązanie.
Fusun, trzymaj się kochana. Musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Nie płacz już, bo szkoda łez. Zostaw je sobie na płakanie ze szczęścia. Trzymam mocno kciuki i ♥ jestem z Tobą.
Maja, gratuluję udanej wizyty
Hola, jeszcze nic nie dziergam dla Maluszka, bo nie wiem, kto tam u mnie mieszka.
Ale jak się tylko dowiem, to zacznę szaleć :-)
TeQuila, jakie 14 dni???? Nie dodawaj sobie czekania.
A jak chcesz, żeby na forum się działo, to wystarczy zrobić, tak jak ja dzisiaj - przez cały dzień nie zaglądać na forum.
4-5 stron do czytania gwarantowane :-)
Avocado, a te spakowane torby, to do jakiego szpitala jadą? ;-)
Gotadora, super, że znalazłaś odpowiednie dźwięki muzyki do spania dla swoich Bąbelków.
EDIT: Avocado, już doczytałam ))))
A
avocado
Gość
...
reklama