reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ojjj Sylwia, nie wszyscy no i nie smacznie.... Ja juz nie spie dobrze i do porodu juz chyba nie bede. Nie moge sie ulozyc i wszystko mnie boli :(

ciekawe jak tam Adus, snila mi sie, ze o niej na Zaspe w nocy dojechalam i tez mi cc zrobili i razem lezalysmy :))

ja też nie śpie, bo w szpitalu budzą nas przed szóstą...

Sylwia oj dużo nas wychowanych bez Tatusiów,... ja jestem pewna,że mój Tato odwiedził mnie w szpitalu po operacji, gdy miałam 21 lat, w domu również można było wyczuć Jego obecność.

Sylwia co sądzisz na temat szczepionek dla dzieci? pytają rodziców o zgodę, więc można odmówić, no ale jakże odmówić jakby dzidzie miały zachorować, ale skąd wiadomo co oni tym bobasom podają, martwie się oczywiście

Octavi tak Giżycko to moje rodzinne miasto, tam się urodziłam i wychowałam, ale wyjechałam w 98 roku i gdy przyjeżdżam to nie mogę się nadziwić zmianom. Teraz mieszkam w okolicach Olsztyna.

pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia :-)

Aduś gratuluję syneczka. Już Twoje maleństwo jest na świecie, niech zdrowo rośnie i przynosi codzienną radość swoim rodzicom.

Gotadora zaciskaj nogi, niech Dzieciaczki jeszcze troszkę posiedzą w brzuszku.

Milagros już tak niewiele pozostało Ci do 36 tc, jesteś bardzo dzielna.

Lawendowy Sen gratuluję małego, wielkiego Człowieczka :tak:

Pingwinek już za 2 dni Twój Big Day!!!

Sylwia dobrze, że już umówiłaś się do Profesora, na pewno zajmie się Tobą jak najlepiej.

Tequilla
powodzenia na wizycie kwalifikacyjnej. Trzymamy z Sebusiem kciuki &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was wszystkie. Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-):-) na wstępie życzę Wszystkim miłego dnia :-)
Też się zastanawiam jak tam Aduś :tak::tak: ma już swojego ukochanego syneczka także wszystko jest chyba dobrze :-)
Dziękuje Wam wszystkim odnośnie wczorajszych informacji o mojej becie :-):-):tak:
Byłam dzisiaj u lekarza i chcę Wam się pochwalić że widziałam 2 małe bąbelki :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak: i mam nadzieję że już dwa ze mną pozostaną :-):-):-):-) a co do mojej infekcji, to prawdopodobnie reakcja na zmianę płynu do higieny intymnej - muszę z powrotem wrócić do szarego mydła, którego zaczęłam używać już ok 2 m-ce wcześniej. Jak się nie poprawi to wtedy muszę jeszcze raz podjechać - ale to już do mojego lekarza :-):-)
Jeszcze raz dziewczynki miłego dnia :-):-)

Gotadora dziękuję za wyrozumiałość ;-);-)

reklama
Dziewczyny byłam w ogromnym szoku jak zobaczyłam 2 bąbelki :-) myślałam że po becie 991 w 14 dpt to jest tylko 1 bąbelek, ponieważ niektóre z Was miały betę dużo wyższą a 1 bąbelka :tak::-) nie ukrywam że marzyłam o bliźniakach :tak:

Do góry