[FONT=&]milagors[/FONT] to super !! Czekam na wieści!!! Ponoć znieczulenie to super sprawa, na zachodzie jest normą tylko Polsce dopiero w tej kwestii raczkujemy i wiedza kobiet na ten temat jest nikła. [FONT=&]Oskaa jeśli chodzi o skurcze i parcie to wszystko jest kwestią dobrej współpracy lekarzy z pacjentką. I właśnie wtedy ta współpraca jest łatwiejsza bo nie ma stresu i bólu. Czasem te czynności skurczowe i uczucie parcia wyhamują trochę i trzeba podać oksytocynę ale to nie jest regułą ale bywa tak czego przykładem jest [/FONT][FONT=&]pingwinek75[/FONT].Ta moja znajoma opowiadała że była w takim szoku że ją przestało boleć że ze szczęścia się aż rozpłakała i nabrała takiej energii i słuchała uważnie co do niej mówią i co prawda nie było łatwo przeć ale przypominała sobie wszystko ze szkoły rodzenia i poszło szybko i gładko. No ale jak widać najlepszą przygodę z zzo to miała [FONT=&]dorex3 [/FONT]![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
[FONT=&]agapl13 właśnie, anestezjolog, dlatego Ania powiedziała że ona pojechała przed porodem i ustaliła to wcześniej, jeździła z dwa, trzy razy żeby potwierdzać termin i się upewniać że nic się nie zmieniło. Też miałam to znieczulenie podczas operacji nogi parę lat temu, nie miałam silnego zbyt ponieważ wcześniej miałam montowane śruby przy znieczuleniu ogólnym a kiedy je wyciągali z nogi to dali mi właśnie zewnątrzoponowe. Wołałam narkozę bo po niej czuję się świetnie zazwyczaj ale lekarz powiedział że dwie w roku to za dużo więc… Nie czułam się źle ale właśnie to leżenie plackiem i pilnowanie żeby absolutnie nie podnieść głowy bo ból jest później potężny było męczące ale do przeżycia no i byłam tak dzielnym pacjentem że nie rozbolała mnie. A siku robiłam swobodnie bo mi zostawili cewnik.
[/FONT]
[FONT=&]kwiatuszekq20 pytam bo pisałaś że masz jakieś zapalenie i pieczenia, a mnie tak od ładowania luteiny trzy razy dziennie bolało, aha, faktycznie pomieszało mi się przecież to dopiero po zabiegu…[/FONT]
[FONT=&]lawendowy_sen[/FONT] super!:-)
[FONT=&]gotadora[/FONT] to prawda… mój tata by oszalał z radości, mnie też to wciąż bardzo boli i tak naprawdę –choć wiem że powinno się wybaczać –ja wciąż żywię urazę do osoby która mu to życie odebrała, miał 37 lat, tyle co ja teraz, i dopiero teraz widzę jaki był młody!!
[FONT=&]Oskaa dzięki[/FONT]
[FONT=&] Wózeczek jest śliczny i ma piękne kształty! To dla mnie bardzo ważne zaraz obok funkcjonalności bo mam strasznie wyostrzony zmysł estetyczny! Moja znajoma chciała mi tanio odsprzedać wózek [/FONT]Quinny który jest dla mnie osobiście tak obrzydliwy że nie mogę na niego patrzeć, wygląda po prostu jak stwór z komiksów Transformers czy inny potwór kosmiczny.Brrrrr…
Kochana ale w tym Twoim linku jest 3 w 1 czyli co, fotelik w cenie? Bo widziałam w reklamie Smyka że fotelik dodatkowo 440zł A co sądzisz o wózkach Bebetto?
[FONT=&]dorex3[/FONT] ja na wypadanie włosów polecam Dermenę CUDO NAD CUDAMI! Szampon, odżywka i żel,włosy nie wypadają w ogóle, wzmacniają się i mało tego, moja fryzjerka aż doznała szoku kiedy zobaczyła że rosną mi nowe włoski! Na mnie działa jak cud miod malina;-)
[FONT=&]Aduś16 będzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!!!![/FONT]:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
[FONT=&]agapl13 właśnie, anestezjolog, dlatego Ania powiedziała że ona pojechała przed porodem i ustaliła to wcześniej, jeździła z dwa, trzy razy żeby potwierdzać termin i się upewniać że nic się nie zmieniło. Też miałam to znieczulenie podczas operacji nogi parę lat temu, nie miałam silnego zbyt ponieważ wcześniej miałam montowane śruby przy znieczuleniu ogólnym a kiedy je wyciągali z nogi to dali mi właśnie zewnątrzoponowe. Wołałam narkozę bo po niej czuję się świetnie zazwyczaj ale lekarz powiedział że dwie w roku to za dużo więc… Nie czułam się źle ale właśnie to leżenie plackiem i pilnowanie żeby absolutnie nie podnieść głowy bo ból jest później potężny było męczące ale do przeżycia no i byłam tak dzielnym pacjentem że nie rozbolała mnie. A siku robiłam swobodnie bo mi zostawili cewnik.
[/FONT]
[FONT=&]kwiatuszekq20 pytam bo pisałaś że masz jakieś zapalenie i pieczenia, a mnie tak od ładowania luteiny trzy razy dziennie bolało, aha, faktycznie pomieszało mi się przecież to dopiero po zabiegu…[/FONT]
[FONT=&]lawendowy_sen[/FONT] super!:-)
[FONT=&]gotadora[/FONT] to prawda… mój tata by oszalał z radości, mnie też to wciąż bardzo boli i tak naprawdę –choć wiem że powinno się wybaczać –ja wciąż żywię urazę do osoby która mu to życie odebrała, miał 37 lat, tyle co ja teraz, i dopiero teraz widzę jaki był młody!!
[FONT=&]Oskaa dzięki[/FONT]
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
[FONT=&]dorex3[/FONT] ja na wypadanie włosów polecam Dermenę CUDO NAD CUDAMI! Szampon, odżywka i żel,włosy nie wypadają w ogóle, wzmacniają się i mało tego, moja fryzjerka aż doznała szoku kiedy zobaczyła że rosną mi nowe włoski! Na mnie działa jak cud miod malina;-)
[FONT=&]Aduś16 będzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!!!![/FONT]:-)
Ostatnia edycja: