reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aduś czyli prezent rozpakujesz wieczorem :-D masz wcześniejszą gwiazdkę!!!wszystko będzie dobrze i jeszcze nie będzie bolało, jak dojdziesz do siebie, pochwal się szkrabem :-) powodzenia!
Avocado gratuluję trójeczki!:tak:jeszcze parę tygodni i też będę świętować ;-)
Gotadora Ty to faktycznie jak petarda, nie wiadomo, kiedy wystrzelisz, a jak już, to podwójnie :-Dja też uważam,że 2 osoby odwiedzające to max, powinni więcej nie wpuszczać na salę...

Dziewczynki odezwe sie na dniach jak dojde do siebie i dostane kompa, z komórki niestety nie moge sie na forum zalogować :zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki !!! Boje się koszmarnie ale cóż trzeba to przeżyć żeby ujrzeć ten najcudniejszy widok w życiu :sorry: na który czekałam tyle lat ... Buziaki dla was wszystkich!!!!

Gotadora przepraszam Cię najmocniej :tak: chyba ta pozytywna beta rzuciła mi się na wzrok i dlatego zrobiłam z Ciebie gotardę :tak: Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam i nie chciałam urazić, mam nadzieję że się nie gniewasz :tak::-):-)

dziewczyny a mam jeszcze do Was pytanie, zrobiłam dzisiaj betę i jest wynik 991, w sobotę było 356, myślicie że jest ok i prawidłowo przyrasta ??

reklama
W sobote byl twoj 11dpt z tego wynika, tak? Wiec twoja beta byla super. Moja z 10dpt byla 275. To sie jakos co 2 dni powinno podwajac wiec mysle, ze twoja beta jest cud malina :)) to nie tylko chodzi o to zeby rosla ale tez zeby byla wysoka.

Do góry