reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Marcysiowa i ja o Tobie myślę często, na dodatek w 14stce leże :-) napisz co u Ciebie i jak dziewczynki się sprawują

Aduś &&&&&&& kciuki, całym sercem jestem z Tobą!

Lawendowy Sen gratuluje kruszynki, a za tydzień na pewno już usłyszysz

Lilia dziękuje ... ja się coraz bardziej boje i czuje się jakbym miała w brzuchu bombę, która nie wiadomo kiedy wybuchnie

miłego dnia girls :-)

Aduś, dzisiaj Twój wielki dzień. Powodzenia!! :happy::happy:
Lawendowy, jeszcze tydzień i spotka mnie zaszczyt wpisania Cię do naszej listy:-D, a tymczasem...

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (20 wrzesień - cc) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

9. AVOCADO (24 listopad) – córka
10. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

11. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
12. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

13. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
14. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

15. DARII (2 luty 2014) - prawdopodobnie córka

MARZEC

16. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
17. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
18. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OOO Gotadora jeszcze powiedz, że na łóżku od drzwi leżysz to już zupełnie będą jaja :-D:-D:-D Mam nadzieję, że masz fajną koleżankę. Ja trafiałam na same psychiczne.

Aduś jak tam?

Dziewczynki zmykam pisać pracę mgr bo dzisiaj ją wiozę. Buziaki kochane!!

Dziękuje dziewczynki za wsparcie i myśli!!! Wczoraj strach mnie straszny obleciał, dziś od rana jestem troszkę spokojniejsza

W szpitala mam sie stawić przed 16 a cesarka jakoś m. 18-20, tyle mi lekarz ostatnio powiedział a jak bedzie przekonam się za jakieś 10 godzin :sorry:
Jeszcze kąpiel, może uspokoi mnie bardziej, jeny dlaczego ja jestem taka panikarą??:eek:
Jutro może uda mi się dać znać, oby z synciem było wszystko OK, o siebie się tak nie boje aż
Buziaki!!!!

Marcysiowa :-) od okna leżę, no i są trzy łóżka ... no współlokatorki to mi się zmieniają jak w kalejdoskopie oprócz jednej, a jak ją wypiszą to na prawdę się ucieszę :happy:

TikTakTikTak ... taaak, pasuje jak ulał :cool2:

Aduś16 również trzymam dzisiaj za Ciebie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło - a na pewno tak będzie :tak::tak: :-)

Lawendowy gratuluję kruszynki :-):-) no to jeszcze kilka dni przed Tobą i usłyszysz serduszko :-)

Gotarda trzymaj się dzielnie, również trzymam kciuki za pojawienie się w końcu fajnych lokatorek, żeby czas przyjemniej leciał :tak:

Aduś ostatnie godziny ciąży mijają:-D już niedługo będziesz mamą,trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
Nic się nie martw,cc jest super fajną sprawą,osobiście nie urodziłabym w żaden inny sposób:tak:

Lawendowa maluszek rośnie i już niedługo usłyszysz jak szybciutko bije mu serduszko :tak:gratuluję!

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY:-)

reklama
Aduś - na pewno wszystko będzie dobrze - już niedługo będzie po wszystkim...i zacznie się nowa era w Twoim życiu :-) Trzymam mocno kciuki &&&&&&
Marcysiowa - jak tam u Was??? Jak dziewczyny się sprawują???
Gotadora - trzymam kciuki za Was - jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymajcie w komplecie - ja urodziłam w 36tc6d - oby i Ci się udało dociągnąć do tego czasu - chociaż i tak już ładny suwaczek masz :) Nie daj się szpitalnym wariatkoam...ja 3tyg przed porodem leżałam z cholestazą i wiem co to znaczy trafić na kiepskie towarzystwo...
Lawendowy - cały czas Ci kibicuję i trzymam kciuki straaaaasznie mocno za Was &&&&&&&

Ale się tu zmienia - super że dziewczyny przenosicie się z wątku 'starających się' na 'ciężaróweczki'....jak czas leci - sama dopiero co tu zaczynałam pisać - a teraz dwa szkraby śpią w łóżeczkach!!! spokojnych ciąż Wam życzę kochane!!!! Nie było ani sekundy żebym żałowała decyzji o ivf :-)

Do góry