reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado gratuluję 3 z przodu, teraz to już te 10 tygodni zleci Ci szybciutko :tak:

Lawendowy Sen
jak się czujesz?

Aduś jeszcze tylko poniedziałek i pół wtorku z brzuszkiem:-) już nie mogę się doczekać Twojego porodu.
Gotadora bardzo Ci współczuję pobytu w szpitalu i perypetii z nim związanych, doskonale Cię rozumiem bo doświadczyłam tego na własnej skórze;-)jednak robisz to dla swoich maluszków, które niedługo wynagrodzą Ci wszystkie nieprzyjemności, które dla nich zniosłaś.

Przepraszam, że tak mało się udzielam ale rzeczywiście brakuje mi czasu, zresztą same zobaczycie jak Wasze maluszki pojawią się na świecie :tak:

Dziewczyny po przeczytaniu Waszych opinii jednak zdecydowałam się i zakupiłam monitor oddechu z nianią. Będę spokojniejsza wiedząc, że jednak mój maluszek jest monitorowany, rzeczywiście śmierć łóżeczkowa dotyka także zdrowe, dobrze rozwijające się dzieci.

Ostatnia edycja:
Madzialenak, dziękuję, czuję się coraz lepiej. Mam nadzieję, że przeziębienie już sobie pójdzie.
Chociaż dzisiaj siedziałam w domu, a jutro idę do pracy, do przeziębionych dzieciorów.
A od wtorku mamy mega kontrolę z kuratorium i muszę być w pracy od 10:00 do 20:00.

reklama
Avocado gratki z okazji magicznej 3 z przodu!

Madzielanek no ja też juz nie moge sie doczekac mojego porodu, dzis w ciagu godziny zaczelam miec regularne twardnienia, juz myslalam ze cos sie dziac zaczyna :eek: Polozylam sie i przeszlo jak narazie..

A dziś moj Maksiu mnie zadziwił! Otóż jakos rano przesunął sie :szok: Nogi ma teraz po prawej stronie a tułów po lewej, a dotyczczas bylo na odwrót przez ostatnich wiele tygodni... Nie rozumiem jak on to zrobił jak jest juz tak bardzo ciasno i dlaczego nagle przed porodem tak sie stało...?:sorry:

Do góry