reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilonka przesłodkie te Twoje dzieciaczki!!! nie mozna sie napatrzec. Co do karmienia to mam ogromna nadzieje ze bede miec swój pokarm:sorry:
Milagors
to mamy ten sam model, ac1100 ? my dzis testowalismy video nianie, super to wyglada, bardzo wyrazny obraz, ciekawa jestem jeszcze jak z tym monitorem oddechu w niej bedzie , czy alarm sie nie bedzie sam włączał np. :eek:

Aduś - grunt to dobre nastawienie:-) Ja się nastawiłam na karmienie i nie przejmowałam się żadnym głupim gadaniem, że przy bliźniakach się nie da, że będą słabo przybierać. A na laktacje polecam picie rutwicy lekarskiej.
Gotadora - rosną jak na drożdżach. Bałam się że pediatra wyśle nas na wczasy odchudzające :-) Wczoraj siedziałam w poczekalni u lekarza i oglądałam zdjęcia na mężowej komórce - maluchów z inkubatora - aż ciężko uwierzyć, że tacy malutcy byli

reklama
Aduś my też mamy tą video nianię i jestem bardzo zadowolona, obraz jest super, jak robię coś w kuchni ustawiam monitorek na parapecie i doskonale widzę jak Hania śpi, jest to bardzo wygodne, bo mogę spokojnie odpocząć jak ona śpi bez biegania po schodach. Monitor oddechu też mamy z dwoma płytkami i jestem spokojna, że go mam.alarm czasem się włącza gdy wyciągam Malutką z łóżeczka a zapominam wyłączyć niani. Trzymam za Was kciuki:) w nocy też obraz jest super:)

Do góry