reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aga dziękuję :) Leżę cały czas... I jak teraz non stop leżakuję no to rzeczywiście, że jest znacznie lepiej. Tylko, że co parę godz biorę na przemiennie no-spę i scopolan. (rozkurczowe) Tak mi się bardzo chciało wczoraj chociaż na mały spacerek pójść. No ale jak nie można, to nie można.

Kwiatuszek ja wyciszana byłam dosyć długo, bo jakoś ponad 3 tyg. (Nie licząc tabl. anty) A stymulowana 9 dni

lekow narazie mialam zpisanych 14x gonapeptyl od 21dc po jednej i mam narazie 900j+450j gonal f i wiecej narazie nic nie mam w domu
jak dostane @ to w 1dc mam napisac sms doktorkowi i on napisze mi albo oddzwoni kiedy mam przyjechac na podgladanie pierwsze

Ja miałam AMH 0,9. Na początku miałam 900 gonalu (dawka 150) Tak na prawdę będziesz wiedziała na 2 podglądaniu, jak to będzie z tą stymulacją. Może lekarz zmniejszy Ci dawkę jak będziesz się dobrze stymulowała i starczy Ci leków. Ja musiałam dokupić 300 gonalu (to było na 2 dni) a później dr zadecydowała, że jeszcze jeden dzień stymulacji z menopurem 75, żeby pęcherzyki mocniej dojrzały

pozdrowienia od Sebastianka

P1020762.jpg

Załączniki

• P1020762.jpg
    P1020762.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 63
hi girls :-)

dziękuje za słowa otuchy, do szpitala dotarliśmy późno, długo nas też przyjmowali, wymęczyli nas badaniami ... mam salę, która chciałam mieć - na samym końcu, tu nieco spokojniej :-)

Madzialenak Sebastainek cudowny jest :tak:

Lawendowy Sen czekam na wieści &&&&&&

Sylwia tę babsko niezrównoważone jest, dobrze że psinka do niej nie trafiła

odnośnie psiaków to moja Alma wygląda okropnie, wykąpała się w jakimś bajorze,potem wytarzała w czym się dało, mąż się wkurzył i ją przepędził od autka, więc dzieś zniknęła, martwiłam się cała noc ( to było w czwartek), ale znalazła drogę do domu i rano się okazało,że spała pod samochodem. Sierść się skudliła ( owczarek długowłosy) sama sobie zaczęła ją wygryzać, wychodzi z niej garściami, poobcinałam jej na tylnych łapach, wygląda to okropnie, ale nie miałam wyjścia. Taki mi się brudas trafił, kąpałam ją oczywiście, ale za wiele to nie dało.

pozdrawiam Was wszystkie ze szpitala i życzę zdrówka tym co chorują, mnie wczoraj też gardło bolało, ale dziś prawie nie boli

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak Twój synek jest prześliczny! Nie mogę się napatrzeć...:sorry2: mleczko już masz?

Gotadora wy już w trójke ze szpitala wrócicie? wiec z miesiąc Cie tam potrzymaja zanim cc bedziesz miec? Trzymaj sie tam, jestes coraz blizej swoich skarbów :tak:

Do góry