reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia bardzo dobrze rozegrałaś rozdanie twoich szczeniaczków. Te babsko jakieś niezrównoważone psychicznie !!!
Miliaa faktycznie Marcel przybrał sporo od porodu, taki okrąglutki się robi, a jaki on śliczny mulatek.
Madzialenak bardzo się cieszę, że chociaż na chwilkę do nas zajrzycie i skrobniecie co u Was. Jakoś łatwiej mi jest przyswoić, że za niedługo u mnie to samo będzie.
Milagros łączę się w bólu. Idę dziś do lekarza i oby mnie też cos przepisał bo już nie wytrzymuje. Szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Chorowitki - dużo zdrówka!
dorex fajne, ze pobyt nad morzem z dzidzią udany :-)
milia superowo, ze już z synusiem się poznałaś i jest ok :-) I jaki on śliczniutki!
Madzialenak fajnie, ze chociaż na chwilke zaglądasz :-)

Dziewczyny wracajcie do zdrowia szybciutko i oby choróbsko sobie poszło na dobre !!!:tak:

Miliaa--> Twoj synek jest prześliczny!!!:-)
Udanych wizyt dla dzisiejszych wizytujących:-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::-):-):-):-):happy2::happy2::happy2: czekamy na relacje, a ja dopiero w przyszłym tygodniu zobaczę swojego bąbelka;):tak:

Sylwia, Avocado, Agapl, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizytki.

Gotadora, trzymaj się dzielnie w tym szpitalu i dawaj znać, co u Was.

Milagros, Sylwia, Sony, dużo zdrówka. Kurujcie się dziewczyny.

Madzialenak, dziękuje za miły poranek :-) Od razu lepiej mi się zrobiło :tak:

Avocado, zycze Ci zatem rowniez powodzenia na dzisiejszej wizycie.:-)

Sylwia, az sie wlos jezy jacy ludzie potrafia byc niezrownowazeni psychicznie. Ta kobieta, to juz przeszla chyba siebie. Bardzo dobze pomysleliscie z mezem o adopcji, ja rowniez nie potrafilabym zdrowego psiaka uspic. Ciezko jest podjac taka decyzje z chorym stworkiem a co dopiero mlodym , ktory dopiero zaczelo zycie.
Tutaj ostatnio slyszalam w tv ,ze ludzie oddaja do schronisk zwierzaki pod pretekstem kryzysu. Kryzys trwa juz od kilku lat , zanim wezmie sie do domu zwierzaka trzeba wziac pod uwage tez wydatki a nie nagle obudzic sie i stwiedzic ,ze takie utrzymanie jest zbyt drogie. Masz racje swiat jest ciezko zrozumiec.

Milia, Marcelek sliczniutki a jaka ma ladna opalona buziuchne :-)

Milagors, kluseczka ladnie rosnie. Super!!! :-) Ciekawe ile moje sumcmcio przybralo na wadze. ;-)

Dorex, fanie,ze urlop na morzem sie udal a mala tak dobrze zniosla podroz. Widze ,ze jod jej sluzy skoro tak dobrze spala i jadla nad morzem :-)

Madzialenak, a co u Was??? Jak sie czujesz????

Darii, lezysz??? Dajesz rade??? Uwazaj na Was.

Ostatnia edycja:
Sylwia, agapl, Lawendowy czekamy na super wiadomości!:-)
Sylwia moja znajoma ma fundacje pomagającą zwierzakom i też byle komu ich nie oddaje :tak: a koty woli dawać do adopcji ludziom mieszkajacym w blokach, bo wtedy nie wychodzą i dłużej pożyją ;-) a jak ktoś ma dom, to musi być oddalony ileś am od ruchliwej ulicy!Dobrze,że nie dałaś tej torbie psa!niech dziecku kupi pluszowego, skoro obiecała i jej płacze!
Gotadora jak tam maluchy? niech sobie jeszcze trochę posiedzą w tym M, ciasne, ale własne :tak:trzymaj sie ciepło!!!
Milia Marcelek jest śliczny!!!!:-D

reklama
Sylwia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Życzę Ci, abyś już nie miała żadnych nieciekawych sytuacji i bez problemów i stresów dotrwała do porodu :tak:

Madzialenak - cieszę się, że już jesteście w domku. Życzę Ci, żebyś miała pokarm, ale ani za dużo, ani za mało tylko tyle, żeby Sebuś się najadł :tak:

Lawendowy - tańce hulańce za dzisiejsza wizytę.
Sylwia, Avocado, Agapl - powodzenia na dzisiejszych wizytach :tak:

Kwiatuszek - ja byłam stymulowana jakieś 1,5 tygodnia. A Ty kiedy mniej więcej będziesz miała transfer??

Do góry