reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowa gratuluje tego niezapomnianego widoku i zycze nudnych 8 miesiecy ciazy!

Sylwia gratuluje syncia! ale niespodzianka

Ikasia tylko 2 kg na plusie, wow! zazdroszcze... :sorry2: do mnie az nie dociera ze tyle mam na plusie! naszczescie za kilka dni czesc z tych kg bede juz tulić! a oby reszta poszla szybko precz, juz opracowuje plan jak je zrzucic!

Lawendowy Sen :-) GRATULACJE!!!

Sylwia
:-) i Tobie bardzo gratuluje!!!! :-) :-)

IKasia jak się mało tyje to też niedobrze, mnie dr za to trochę ...hmm ... kazał więcej jeść. Teraz ważę 65, więc mąż mnie trochę dokarmił :-)

Sylwia, gratuluje syneczka :-)

Lawendowy, ciesze sie wraz z Toba tym kilkuminimetrowym wielkim szczesciem:-)

Madzialenak, Sebus taki slodziudki,ze az sie chce go schrupac ;-)

Gotadora,
trzymaj sie kochana. Oby ten czas w szpitalu szybko minal.

U mnie po wizycie. Mala Victoria wazy 2,2kg i ma dlugie nogi hiihihi Wszystkie wymiary w normie. Lekarka wlaczyla na moment 3d ale niestety niewiele zobaczylismy, gdyz mialam za malo plynow buuuu szkoda, bylaby mala pamiatka ale juz niedlogo ja zobacze po drugiej stronie brzucha :-)

Milego wieczoru!!!!

Sylwia gratuluję synka :-D mi na pierwszych prenatalnych powiedzieli,że raczej chłopak, ale tak na 60%, więc też jeszcze liczyłam na córeczkę ;-)
Lawendowy :-D:-D:-D YUPI!!!!ale super!!!
agapl no, już całkiem niedługo ujrzysz ja "w realu" :-) zazdroszczę!
Rany boskie, gotadora ty faktycznie powinnaś się zacząć obżerać np. goframi hihihi :-D Chociaż przy cukrzycy, to nie można raczej....to ja już popadam w depresje, bo przy niecałych 160 cm ważę już 60 kg!!!:zawstydzona/y:

reklama
Akt. dot. Sylwii1985, Ikasii.

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena