reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki :biggrin2:

Ja już po wizycie :biggrin2::biggrin2:
Maluszek idealny, 7,1 cm miłości, szyjka długa i zamknięta, serduszko zdrowiutkie, przepływy ok, kość nosowa jest, przezierność karkowa idealna. Widziałam pęcherz, żołądek, rączki, nóżki, paluszki, nosek :-D:-D:-D. Data porodu przesunięta na 15 marca.

Dzidziuś był bardzo uparty i nie chciał dać się mierzyć. Ukrywał się, odwracał nie tak jak lekarz chciał. Kombinator mały i uparciuszek.

I ostatnia rzecz - otóż chyba kiepska ze mnie wiedźma. Myślałam że to będzie córcia, a dzisiaj się dowiedziałam że na 80% to chłopiec :-D:-D:-D:-D:-D. Jestem bardzo szczęśliwa, że z wrażenie kręciło mi się w głowie :biggrin2:.

Uciekam coś zjeść bo mały Wiktorek (choć to pewne na 80%) jest głodny ;-).

Madzialenak śliczny sebastianek, zakochałam się

Gotadora oj to miałaś przeżycia z almą. Dobrze że wróciła cała i zdrowa, a sierść z czasem wróci do stanu normalności. Trzymaj się kochana w tym szpitalu :biggrin2:.

P.S. Ja już wiem co u Lawendowego :-), ale poczekajcie na naszą iskierkę foremkową jak Wam przekaże co i jak :-)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Ale miałam do nadrobienia:szok:
Madzialenak Sebastianek śliczny,gratuluję raz jeszcze!
Kate Twoja córcia cudna,gratuluję!
Gotadora trzymam kciuki za maleństwa aby zostały w brzuszku aż do października
Wszystkie chorowitki wskakujcie do łózeczek z cieplutką herbatką,oby choróbsko szybko odpuściło
Lawendowy czekam na wieści..ile jest maleństw jedno czy dwa?
Jeśli kogoś pominęłam przepraszam postaram się poprawić;-)
Wszystkim życzę miłego wieczorku i dużo słoneczka,u mnie leje od rana:szok:

Sylwia no gratuluję chłopczyka :) Oj te nasze bobasy uparciuchy, nic nie chcą pokazywać.
Gotadora biedna psinka :( Od moich rodziców kundelek jak uciekał to zawsze znalazł gnojówkę i się w niej tarzał. Co to był za smród.
Lawednowa teraz dla równowagi dwie dziewczynki muszą być ;)

Sylwia cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze:tak: ja miałam też taką sytuację z moją córcią,byłam przekonana całą ciążę że urodzę synka,młoda nigdy nie pokazała się tak do końca,wiesz jaki szok przeżyłam jak na sali porodowej dr powiedział że to dziewczynka:szok: a ja imię nie wybrane,różowych ciuszków brak:-D może u Ciebie tez tak będzie;-)

Dziewczynki przepraszam, ze mało sie udzielam, ale weny brak...choc czytam Was codziennie...

Sylwia gratulacje z całego serduszka....bardzo Ci kibicuje I cieszę się, że wkoncu sie do Ciebie szczęście uśmiechnęło:) Z płcią, tez gratuluje , ale z doświadczenia wiem, zby poczekac przynajmniej do połówkowego...u mnie miała byc dziewucha a będzie MAŁY TYMON:)
Lawendowy Tobie jeszcze chyba nie gratulowałam...bardzo się cieszę I od razu mam uśmiech...tyle walczylas...I wkoncu....teraz czekamy na wieści czy jendo czy dwa Maleństwa:)

Gotadora za Ciebie I dzieciaki trzymam tez mocno kciuki, zeby wytrzymały do października...a to juz naprawde niedługo I uściskasz swoją Parke:)

Własnie widzę lawendowy ze napisałaś...bardzo gratuluje jednego małego szczęścia:):):) nudnej ciązy Ci życzę:):):):) takiej jak moja do tej pory:):)

Ja jutro idę własnie na wizytę...ma nadzieje ze dalej wszystko bedzie oki..pewnie dostanejuz na glukozę skierowanie...ciekawe ile na wadze przybrałam po urlopie...narazie było 0 na plkusie...p4ewnie teraz ze 2kg przybrałam:p..ale kiedys wkoncu trzeba było:) a jak u Was z waga?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia, cieszę się Twoim szczęściem. Wspaniała wiadomość :tak:
Niestety salonu wróżby nie otworzę, bo wróżka ze mnie kiepska. Obstawiałam dziewuszkę, a tu chłopiec.
Pewnie u mnie będzie na odwrót :-)

Do góry