reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek, dziękuję, czuję się rewelacyjnie. Czasami zmęczenie dopadnie mnie późnym popołudniem i to wszystko.
Jedynie mąż mi przypomina na każdym kroku, że nie wolno mi pewnych rzeczy. Ale jak czynności dnia codziennego wykonuje się machinalnie, to można zapomnieć :tak:

Madzialenak, bardzo się cieszę, że Sebuś jest taki grzeczniutki.
Ciekawa jestem jak go Bandit przywitał :-) Ale pewnie był cały szczęśliwy, że Sebuś przyszedł do niego w gości i zostanie już na zawsze ;-)

Sony, trzymam kciuki za 10.10.2013 :tak:

A ja dzisiaj łapałam ostanie słoneczne promyczki w Orłowie.
Spacerek się udał i zaowocował wyborem imion :-) No to jeden problem z głowy. Mąż zadowolony i ja również :tak:

1276848_10151855669439819_1347673590_o.jpg

reklama
Madzialenak bardzo sie cieszę, że u Was wszystko dobrze. Mam nadzieje, ze pokarm wróci, u mnie z kolei przepelnienie i rana na jednej piersi. Hania dużo śpi i jest grzeczniutka:) ale jak już się rozpłacze to porządnie. Pozdrawiam

Hej laseczki 2 zastrzyki juz za nami:)
dziewczyny ktore podchodziły na Polnej w Poznaniu czy punkcja jak wypadnie np w weekend albo transfer to robia czy nie funkcjonuje klinika w weekendy? bo doktorek cos mi dziwnie tlumaczył ale jeszcze dopytam go

Lawendowy za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Madzialenak super, ze synuś taki grzeczny :-) Trzymam kciuki za produkcję mleczka &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też dziś super spędziłam niedzielę :-) Byłam z mężem w parku na spacerku i był dog fun festiwal - pieski do adopcji, pokazy sztuczek psich :-) Bojciu jakie te piesie mądre. Potem pojechaliśmy do moich rodziców na pyszny obiadek.
A mi już naprawdę co raz ciężej :baffled: Plecy bolą.

ależ się dzieje, Lawendowy piękna beta!!!:-D:-D kiedy wizyta serduszkowa?
Czytam,że sporo dziewczyn chorych, a odkąd wróciłam ze spaceru, to boli mnie gardło :zawstydzona/y:już czosnek zjedzony,oby się nie rozwinęło nic więcej!
Madzialenak Sebuś-śliczności :-D fajne,ze spokojny jest :-)

reklama
Do góry