pingwinek75
Fanka BB :)
Lawendowy, jeszcze nie złożone, ale miejsce na nie znalezione i łóżeczko stoi obok w postaci rozkręconej - kwestia skręcenia i włożenia materaca i nałożenia pościeli. Pościel jeszcze niewyprana, ale wszystkie najmniejsze ubranka już tak Więc powoli do przodu. Chcę też dziś znaleźć jakąś torbę do szpitala i ją wstępnie spakować, bo kolejny tydzień aż do weekendu też będzie zwariowany. Odmówiłam wszystkich zleceń po 20 września, więc jest szansa, że ze wszystkim się wyrobię, chyba, że zdecydują o cc, wizytę kontrolną mam pod koniec tego tygodnia i zobaczymy, co z tą pępowiną nad główką. A Ty jak się czujesz kochana? Oszczędzaj się i odpoczywaj dużo.
Aisha - ale ten czas leci, już taka duża córeczka :-) Powiedz, czy cukrzyca Ci minęła? Mnie też dopadła, więc ciekawa jestem, czy faktycznie po porodzie się normuje.
Kate - jak pierwsze dni, daje Ci córeczka pospać? W sumie możesz już zmienić suwaczek na urodzinkowy
Aisha - ale ten czas leci, już taka duża córeczka :-) Powiedz, czy cukrzyca Ci minęła? Mnie też dopadła, więc ciekawa jestem, czy faktycznie po porodzie się normuje.
Kate - jak pierwsze dni, daje Ci córeczka pospać? W sumie możesz już zmienić suwaczek na urodzinkowy