Witam wszystkie mamusie
Lawendowy śnie cudnie przyrasta Twoja beta!! jeszcze raz gratuluję z całego serca
Gotadora oby maluszki jeszcze posiedziały pod serduszkiem mamusi. na szczęście 34 tydzień jest już dla nich bezpieczny no i maja przygotowane płucka. Madzialenak Sebastianek przecudny
Coś mi sie porobiło i nie mogę wstawiać emotków ani pogrubiać
. Miłego weekendu dla wszystkich.
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
śliczny Sebuś
Sebus, maly Ksiaze jest przesliczny. Widac, ze duzy z niego chlopak a jak grzecznie spi :-)
Lawendowy, piekna beta. Gratuluje :-)
Kate, super,ze juz wracacie do domku. Dzieki za pozdrowienia i przesylam dla Was calusy :-)
Lawendowy, piekna beta. Gratuluje :-)
Kate, super,ze juz wracacie do domku. Dzieki za pozdrowienia i przesylam dla Was calusy :-)
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Witajcie żuczki moje kochane.
U mnie powoli choroba odpuszcza, ale został katar taki, że mi nos zaraz odpadnie. Znacie może jakieś sposoby na leczenie kataru w ciąży?
Miłego dnia kochane :-)
U mnie powoli choroba odpuszcza, ale został katar taki, że mi nos zaraz odpadnie. Znacie może jakieś sposoby na leczenie kataru w ciąży?
Miłego dnia kochane :-)
pingwinek75
Sylwia, dobrze, że już trochę lepiej. Na katar to może jakaś parówka z wody z solą? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, bo nawet bez ciąży katar trudno się leczy, a jak niewiele można, to już w ogóle kiepska sprawa, musi chyba przejść samoistnie... Niemowlęta na katar mogą brać Nasivin (zresztą postać dla dorosłych też jest) i synkowi dość dużo pomaga, ale nie wiem, czy można w ciąży...
lawendowy_sen
Sylwia, cieszę się, że choróbsko idzie w zapomnienie.
Na katar nie ma skutecznego sposobu. Pingwinek ma rację, że można spróbować inhalacji. Ale czy pomogą. Zaszkodzić, na pewno nie zaszkodzą.
Pingwinek, jak tam przygotowania na przywitanie Milenki?
Pewnie łóżeczko już stoi :-)
Aisha, czas faktycznie zasuwa jak szalony. A Madzia rośnie, jak na drożdżach. Fajniutka z niej dziewczynka.
No i te włosy :-)
Przesyłam buziaczki.
Na katar nie ma skutecznego sposobu. Pingwinek ma rację, że można spróbować inhalacji. Ale czy pomogą. Zaszkodzić, na pewno nie zaszkodzą.
Pingwinek, jak tam przygotowania na przywitanie Milenki?
Pewnie łóżeczko już stoi :-)
Aisha, czas faktycznie zasuwa jak szalony. A Madzia rośnie, jak na drożdżach. Fajniutka z niej dziewczynka.
No i te włosy :-)
Przesyłam buziaczki.
Życzę Wam miłej niedzieli.
Łapcie ostatnie promienie, jeszcze letniego, słoneczka.
Łapcie ostatnie promienie, jeszcze letniego, słoneczka.
reklama