reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowa aż mi się łza w oczku zakręciła i zaraz sobie przypomniałam siebie jak byłam po pierwszej becie, jakie to uczucie.....Gratulacje.

Gotadora maluchy niech długo jeszcze posiedzą i niech się wszystko unormuje:tak:

Mój dziś łóżeczko odebrał. Nie pisałam Wam wcześniej, bo już bylam w takich nerwach, że nie miałam sił. To już drugie podejście. bo pierwsze łóżeczko przyszło pęknięte i musiałam reklamacje składać. Na szczęście bardzo szybko się uporali, w środę zgłaszałam a już wczoraj dzwonili, że jest nowe do odbioru :)

Sylwia u mnie to na bank zatoki, od 4 nie śpię. Z nosa już leci krew, śladowe ilości z popękanych naczynek. Na szczęście gorączki brak, tylko 37. Obyś szybko doszła do zdrówka, jednak łóżko i wylegiwanie sporo pomaga.

Buziaki dziewczyny i miłego weekendu życzę.

Dziewczęta spieszę do Was z wiadomościami od Madzialenak.
Otóż dzisiaj z Sebusiem wychodzą już do domu. I jak tylko Madzielenak znajdzie chwilkę, a nie jest łatwo, to wpadnie tu do nas, na forum.

A tymczasem to ja pokażę Wam Małego Księcia ♥
Księciunio jest bardzo grzecznym chłopczykiem i słucha swojej Mamusi, co widać na załączonym obrazku :-)

FOT759E.jpg

Załączniki

• FOT759E.jpg
    FOT759E.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 75
hej dziewczyny, wczoraj po południu wróciliśmy do domku. Wszystko u nas super tylko męczę się z nadprodukcją mleka. Bardzo bolą mnie piersi i jedna jest trochę zraniona przez złe przystawianie małej na początku.
Aduś trzymam za Was kciuki, teraz mogę Ci powiedzieć, że nie ma się czego bać jeśli chodzi o cc. Już za tydzień zobaczysz swojego synka i zapomnisz o wszystkim co było wcześnie Kochana.
pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki:)
Madzialenak super, że dzisiaj wychodzicie:)między naszymi dziećmi jeden dzień różnicy. Buziaki dla Sebastianka:)

Madzialenak :-) ale słodki przystojniak! cieszę się, że już do domku wychodzicie :-)

Kate dziękuje za pozdrowienia i ja przesyłam dla Was - szczęśliwych rodziców i małej królewny :-) jak to dobrze być już w domku :tak:

reklama
Do góry