A moze pila cos innego?Moja miala w zeszlym roku na swieta meega odparzenia z bablami.Wygladalo to strasznie,nie dala sie myc smarowac.Tragedia.A odparzyla sie pociem.Pila kompot i to ja odparzylo.Smarowalam za kazdym razem bepanthenem i mimo wszystko kapalismy .Przeszlo na szczescie.Teraz sie odparza jak np.zje duzo malin.W kompocie tez byly maliny.Wiec to nie musi oznaczac ze kobity zlobku jej nie przebieraly tylko moze cos zjadla i robiac kupe ja odparzylo.Help ! Odparzyly mi Werkę w żłobku mega mocno albo jej nie przebrały dość często albo tarły innymi chusteczkami niż nasze bo Werka wszystkich nie toleruje . Zwracałam uwagę żeby woda i wacikami ja wycieraly ale wiadomo można mówić byłam u naszej lekarki dała maść na.recepte pimafucort na zmianę smaruje i sypie mąka ziemniaczana no wiadomo pierwszy dzień dziś tej maści to nie widać nic czy lepiej czy jak ale taki ogień że do dermatologa mała zapisałam na poniedziałek. Macie jakieś swoje sposoby ?
reklama
Spróbuj że dwa dni tą Maścią i zobacz czy zadziała.Help ! Odparzyly mi Werkę w żłobku mega mocno albo jej nie przebrały dość często albo tarły innymi chusteczkami niż nasze bo Werka wszystkich nie toleruje . Zwracałam uwagę żeby woda i wacikami ja wycieraly ale wiadomo można mówić byłam u naszej lekarki dała maść na.recepte pimafucort na zmianę smaruje i sypie mąka ziemniaczana no wiadomo pierwszy dzień dziś tej maści to nie widać nic czy lepiej czy jak ale taki ogień że do dermatologa mała zapisałam na poniedziałek. Macie jakieś swoje sposoby ?
Nie ma sensu co chwilę zmieniać, chyba że nie będzie poprawy. Smarować i wierzyć , zrobić w domku ciepłej i niech z gołą pupa lata. Siuśki się zmywają
Kajtek też ostatnio mi soe dwa razy mocno odparzył, co się u nas bardzo rzadko zdarzało. Nic nie pomagało, a na dodatek miał mocne odparzenie w samej pachwinie. Nakladalam maść i duzy wacik na to, żeby pampers nie podrażniał. Maść dostałam od koleżanki. Jakieś cudo robione w aptece. Pomogło po dwóch dniach a kumpeli po jendym dniu.Help ! Odparzyly mi Werkę w żłobku mega mocno albo jej nie przebrały dość często albo tarły innymi chusteczkami niż nasze bo Werka wszystkich nie toleruje . Zwracałam uwagę żeby woda i wacikami ja wycieraly ale wiadomo można mówić byłam u naszej lekarki dała maść na.recepte pimafucort na zmianę smaruje i sypie mąka ziemniaczana no wiadomo pierwszy dzień dziś tej maści to nie widać nic czy lepiej czy jak ale taki ogień że do dermatologa mała zapisałam na poniedziałek. Macie jakieś swoje sposoby ?
Masz tu screena recepty z czego ta masc. Niech ci lekarz przepisze
Załączniki
Karpatka89
Fanka BB :)
Żel dentinox, tylko trzeba go trzymać w lodowce, zimno tez ukoi trochę bolące dziąsła dużo pic wody, a jak ciężko przechodzi to na noc po prostu podaj nurofen, przeciwbólowo i przeciwzapalnie, jak ma niesprzespana noc, to nie dziwne, ze marudzi w ciągu dnia.Dziewczyny A co na zęby ?
U nas chyba idą, bo niedawno maruda , brzydkie kupy A dziś ciężka noc i płacz w dzień. Jak nie moje dziecko ;(. Gorączki nie ma . Jak mu pomóc??
Gryzaków nie chce za bardzo lepsze palce.
Od 2 już spał z nami . I spał do rana z pobudka na karmienie. Dałam pedicetamol , zobaczymy czy pomoże. Idę do aptekiŻel dentinox, tylko trzeba go trzymać w lodowce, zimno tez ukoi trochę bolące dziąsła dużo pic wody, a jak ciężko przechodzi to na noc po prostu podaj nurofen, przeciwbólowo i przeciwzapalnie, jak ma niesprzespana noc, to nie dziwne, ze marudzi w ciągu dnia.
Biedne te maluszki .
nieagatka
w nocy racEj tylko inuprofen. A tak to zele naturalne na smoczek czy bezposrednio na dziasla.Dziewczyny A co na zęby ?
U nas chyba idą, bo niedawno maruda , brzydkie kupy A dziś ciężka noc i płacz w dzień. Jak nie moje dziecko ;(. Gorączki nie ma . Jak mu pomóc??
Gryzaków nie chce za bardzo lepsze palce.
nieagatka
paracetamol w przypadku zebow jest gorszyn pomyslem niz nurofen. Ten drugi jest skuteczniejszy i dziala przeciwzapalnie.Od 2 już spał z nami . I spał do rana z pobudka na karmienie. Dałam pedicetamol , zobaczymy czy pomoże. Idę do apteki
Biedne te maluszki .
Dzis dziecie mialo drzemke wiec wzielam sie za zakupy przez internet.Oczywiscie i dla Misi i dla siebie.Czy Wam tez notorycznie dzieci wyrastaja ze skarpet?Musialam zaopatrzec Miske w skarpety i bluzeczki na dlugi rekaw bo body to juz od lata nie nosi.A tego non stop potrzeba.
reklama
motylek24
U nas skarpetki ktoś zjada. Zwłaszcza pojedyncze sztuki nie mogę wrzucić tutaj foto, mam takie jedno 50 par skarpetek na wyprzedaży kupiłam. Syn mówi że już nie ma, a córka ma chyba ostatni wagon bo mocno za duże.Dzis dziecie mialo drzemke wiec wzielam sie za zakupy przez internet.Oczywiscie i dla Misi i dla siebie.Czy Wam tez notorycznie dzieci wyrastaja ze skarpet?Musialam zaopatrzec Miske w skarpety i bluzeczki na dlugi rekaw bo body to juz od lata nie nosi.A tego non stop potrzeba.