reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pilnuje porządku przed wyborami 🤪🤣
No kuźwa straszna noc. Nie spałam od 2-5. W pracy dwa spotkania l kulturalnie zmykam się do domku. Bezczelnie zostawiałam Łucje w przedszkolu do 16.30.
U nas ok. Kołowrotek się kręci.
A co u was, opowiadaj.
Moje są zawsze prawie do 17 i odbieram je jako ostatnie:) i ledwo co dojeżdżam na tę godzinę odbioru.
Ja będę głosować, nie dam zmarnować mojego głosu.

Moje są zawsze prawie do 17 i odbieram je jako ostatnie:) i ledwo co dojeżdżam na tę godzinę odbioru.
Ja będę głosować, nie dam zmarnować mojego głosu.
moje tez zawsze do 17h, wlasnie 3latka zaczela szkole, a tu system jest taki, ze codziennie sa lekcje od 9h do 17h i luzik. Potem godzina na placu zabaw i tak obowiazkowo 🤦🏻‍♀️😬

Ja zawsze żałuję mojego dziecka bo jednak siedzi prawie do końca. Raz lub dwa razy w tygodniu idę po nią o 14. Ja nie wiem jak ludzie to robią że te dzieci odbierane są tak wcześnie:(
Już myślę o szkole. Buduje się nowa szkoła niedaleko mojego domu ale jak pomyślę że możemy zostać bez świetlicy to mi słabo.

My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.
znajomy temat Grześka strona się do nas nie odzywa na czele z matką i chrzestna małej bo to jego bratowa od roczku czyli od maja nawet nie zapytały o mała te siostrunia też jak się pchało im w dupę to było cacy a jak się skończyły profity to już baj 🤦

Help ! Odparzyly mi Werkę w żłobku mega mocno albo jej nie przebrały dość często albo tarły innymi chusteczkami niż nasze bo Werka wszystkich nie toleruje . Zwracałam uwagę żeby woda i wacikami ja wycieraly ale wiadomo można mówić 🤦byłam u naszej lekarki dała maść na.recepte pimafucort na zmianę smaruje i sypie mąka ziemniaczana 🤦no wiadomo pierwszy dzień dziś tej maści to nie widać nic czy lepiej czy jak ale taki ogień że do dermatologa mała zapisałam na poniedziałek. Macie jakieś swoje sposoby ?

Help ! Odparzyly mi Werkę w żłobku mega mocno albo jej nie przebrały dość często albo tarły innymi chusteczkami niż nasze bo Werka wszystkich nie toleruje . Zwracałam uwagę żeby woda i wacikami ja wycieraly ale wiadomo można mówić 🤦byłam u naszej lekarki dała maść na.recepte pimafucort na zmianę smaruje i sypie mąka ziemniaczana 🤦no wiadomo pierwszy dzień dziś tej maści to nie widać nic czy lepiej czy jak ale taki ogień że do dermatologa mała zapisałam na poniedziałek. Macie jakieś swoje sposoby ?
sudocrem gruboooo i niech ile sie da lazi bez pieluchy w weekend. U nas zawsze pomagalo bardzo szybko.
Zwlaszcza na spore odparzenia przy zebach

Ja zawsze żałuję mojego dziecka bo jednak siedzi prawie do końca. Raz lub dwa razy w tygodniu idę po nią o 14. Ja nie wiem jak ludzie to robią że te dzieci odbierane są tak wcześnie:(
Już myślę o szkole. Buduje się nowa szkoła niedaleko mojego domu ale jak pomyślę że możemy zostać bez świetlicy to mi słabo.
Moja zawsze siedzi od 7.15 do prawie 17 czyli jest zawsze druga w zlobku i przed lub ostatnia.Niestety mam niby 5 km z pracy do zlobka ale korki mnie wykoncza wiec niestety tak musi byc,nic nie poradze na to.Dobrze ze ten zlobek jest blizej i po drodze do mojej pracy bo gdyby byl tak jak poprzedni to niestety bylabym po godzinach pracy zlobka,a tak to sie mieszcze.Tez zlobek jest do 17 poprzwdni byl do 18 wiec wiecej luzu i nigdy nie byla ostatnia

reklama
takie patusy tego nie umią odróżnić 😂
No i moja bratowa najmadrzejsza w calej wsi(co prawda w Lublinie mieszka) i sluchajcie karmi dziecko mm ale wlewa wode mineralna do butelki i to zimna.Dziecko ciagle ma problemy z brzuszkiem.Nie da nic sobie powiedziex.Kazdy jej mowi ze woda ciepla.No beton nic!Ja swojej dawalam kranowke przegotowana i cieplawa,bo moja cieplego moja corka nie uznaje od razu sie drze siiiiii🤦‍♀️

Do góry