reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O kuźwa 😱. Szczęście w nieszczęściu normalnie 😱. Mieliście auto casco?
A jak Werka w żłobku? Poka jak wyglada
nie mieliśmy auto casco 🤦 wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić 😁ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam 😔

Załączniki

• 981975b0-ee76-4ba7-9f4a-b2d52393f817.jpeg
    981975b0-ee76-4ba7-9f4a-b2d52393f817.jpeg
    43,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Chyba napisze do sqojego gina bo nie pisalam mu ze to koniec.Ale to ze krwawienie bylo tylko bez bolu i skurczy to chyba powinno mnie niepokoic,co?
to byl bardzo wczesny etap, ale mysle ze powinnas napisac, dla spokoju glowy. U mnie to tez byl jakis 7tydz i ja mialam zaj*biste skurcze cala noc. Mega bolesne bylo ale oczysicilam sie sama wiec warto bylo.

Pani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku 🙆‍♀️. No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam 🙆‍♀️
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie 😅
zięciunio😁❤️

nie mieliśmy auto casco 🤦 wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić 😁ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam 😔
nie dawaj rak 😬 Siadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie🙂 i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnie 🙂

reklama
nie dawaj rak 😬 Siadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie🙂 i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnie 🙂
Moja nie chodzila ani za rece ani przy meblach.Czekala az sama wstanie bez pomocy i pojdzie.Czekala 14 miesiecy.Teraz zapierdzoela jak zla🤣

Do góry