nie mieliśmy auto casco wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcamO kuźwa . Szczęście w nieszczęściu normalnie . Mieliście auto casco?
A jak Werka w żłobku? Poka jak wyglada
reklama
tak to że małej nie było to najważniejsze a Ty jak się maszMatko SwietaDobrze ze juz Werki nie bylo i Ty siedzialas z tylu.
nieagatka
Fanka BB :)
to byl bardzo wczesny etap, ale mysle ze powinnas napisac, dla spokoju glowy. U mnie to tez byl jakis 7tydz i ja mialam zaj*biste skurcze cala noc. Mega bolesne bylo ale oczysicilam sie sama wiec warto bylo.Chyba napisze do sqojego gina bo nie pisalam mu ze to koniec.Ale to ze krwawienie bylo tylko bez bolu i skurczy to chyba powinno mnie niepokoic,co?
zięciunioPani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku . No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie
tak fotelik też zgłosiliśmymasakra… wpisalas w protokol ze fotelik byl w aucie? Wtedy wymienia Wam na koszt ubezpieczyciela, bo fotelik po wypadku do wymiany…
Dobrze ze nic sie nikomu nie stalo…
Ale slodziaknie mieliśmy auto casco wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam
Kuzwa u mnie tez 7 tydzien.Juz sie boje.JPDLto byl bardzo wczesny etap, ale mysle ze powinnas napisac, dla spokoju glowy. U mnie to tez byl jakis 7tydz i ja mialam zaj*biste skurcze cala noc. Mega bolesne bylo ale oczysicilam sie sama wiec warto bylo.
No tak to najwaznoejsze,bo teraz myslimy inna kategoria-dziecko najwazniejsze.tak to że małej nie było to najważniejsze a Ty jak się masz
U mnie ok,teraz drze o oczyszczenie psia kosc
nieagatka
Fanka BB :)
nie dawaj rak Siadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnienie mieliśmy auto casco wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam
reklama
Moja nie chodzila ani za rece ani przy meblach.Czekala az sama wstanie bez pomocy i pojdzie.Czekala 14 miesiecy.Teraz zapierdzoela jak zlanie dawaj rak Siadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnie