reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

moze bylo tylko, ze ja na taki placz mam wywalone, bo to jest szantaz, a nie placz bo cos jej sie zlego dzieje 😂🤣
Wiec moje wprawne ucho ignoruje 😂🤣
Ja tez od kilku moesiecy ignoruje placz bo wiem ktory jest szantazem,ktory jest beczeniem dla samego beczenia(doslownie jest bek🤣)a kiedy placze bo cos sie dzieje(uderzyla sie czy cos boli).

reklama
no i dobrze. Bedzie gorzej w przyszlosci, szantaz stanie sie codziennoscia wiec trzeba umiec go wylapac
🤣😂
I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄

I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄
dooobrze, trenuj, bo za chwile takie zabronienie nic nie da 🤣😂 Bedziesz mowic jak do sciany, wiec wprawiaj sie, bo bedziesz tego duuuzo uzywac 😬😂

A jak sie czujesz?! Cisza nadal?

My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.

reklama
Do góry