Ja tez od kilku moesiecy ignoruje placz bo wiem ktory jest szantazem,ktory jest beczeniem dla samego beczenia(doslownie jest bek)a kiedy placze bo cos sie dzieje(uderzyla sie czy cos boli).moze bylo tylko, ze ja na taki placz mam wywalone, bo to jest szantaz, a nie placz bo cos jej sie zlego dzieje
Wiec moje wprawne ucho ignoruje
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
no i dobrze. Bedzie gorzej w przyszlosci, szantaz stanie sie codziennoscia wiec trzeba umiec go wylapacJa tez od kilku moesiecy ignoruje placz bo wiem ktory jest szantazem,ktory jest beczeniem dla samego beczenia(doslownie jest bek)a kiedy placze bo cos sie dzieje(uderzyla sie czy cos boli).
I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazino i dobrze. Bedzie gorzej w przyszlosci, szantaz stanie sie codziennoscia wiec trzeba umiec go wylapac
nieagatka
Fanka BB :)
dooobrze, trenuj, bo za chwile takie zabronienie nic nie da Bedziesz mowic jak do sciany, wiec wprawiaj sie, bo bedziesz tego duuuzo uzywacI nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi
A jak sie czujesz?! Cisza nadal?I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi
A u mnie juz po wszystkim,w poniedzialek mam wizyte u gina na 15.50 i okaze sie czy sie wyczyscilo wszystko.Mam nadzieje ze tak.Poprosze od razu recepte na tabsy anty bo skoro wiem ze moge zaciazyc naturalnie to juz nie chce ryzykowac.A jak sie czujesz?! Cisza nadal?
My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.
Ale menda. Co twoja Miska jest winna?My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.
reklama
No wlasnie.Ja tam bralam jej Zoske na rece mimo ze ma mauske zje...na.A ona kanalia jedna.Ale menda. Co twoja Miska jest winna?