reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

moze bylo tylko, ze ja na taki placz mam wywalone, bo to jest szantaz, a nie placz bo cos jej sie zlego dzieje 😂🤣
Wiec moje wprawne ucho ignoruje 😂🤣
Ja tez od kilku moesiecy ignoruje placz bo wiem ktory jest szantazem,ktory jest beczeniem dla samego beczenia(doslownie jest bek🤣)a kiedy placze bo cos sie dzieje(uderzyla sie czy cos boli).

reklama
no i dobrze. Bedzie gorzej w przyszlosci, szantaz stanie sie codziennoscia wiec trzeba umiec go wylapac
🤣😂
I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄

I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄
dooobrze, trenuj, bo za chwile takie zabronienie nic nie da 🤣😂 Bedziesz mowic jak do sciany, wiec wprawiaj sie, bo bedziesz tego duuuzo uzywac 😬😂

A jak sie czujesz?! Cisza nadal?

My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.

reklama
Do góry