reklama
No Werka to cała ty. Pamiętam cię bo kiedyś zdjęcie wstawiłaś.nie mieliśmy auto casco wszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam
Do 18 tego miesiąca ma czas na chodzenie wiec jeśli fizjo nic złego nie widzi to tym bardziej luz
Jezuui, same stresy maszNaposalam smsa do swojego gina.Czekam na info.az brzuch mnie boli
Wlasnie moj gin odpisal ze to jest normalne,ze nie zawsze towarzysza dolegliwosci.ze to lepiej dla mnie.No i ze na wizycie zobaczy jak z oczyszczeniem macicy.no i ze bardzo mu przykro ze nam sie nie udalo.No jak go noe uwielbiacJezuui, same stresy masz
Urodziłaś expresowo i tak samo poroniłaś. Ty to jednak dziwny człowiek jesteśWlasnie moj gin odpisal ze to jest normalne,ze nie zawsze towarzysza dolegliwosci.ze to lepiej dla mnie.No i ze na wizycie zobaczy jak z oczyszczeniem macicy.no i ze bardzo mu przykro ze nam sie nie udalo.No jak go noe uwielbiac
Heheheh.Ty mi powiedz czemu fotek nie moge obejrzecUrodziłaś expresowo i tak samo poroniłaś. Ty to jednak dziwny człowiek jesteś
Kurde, nie wiemHeheheh.Ty mi powiedz czemu fotek nie moge obejrzec
No tak to najwaznoejsze,bo teraz myslimy inna kategoria-dziecko najwazniejsze.
U mnie ok,teraz drze o oczyszczenie psia kosc
dziś tak zrobiłam to dziwię się że U Ciebie nie było jej słychać tak płakałanie dawaj rak Siadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnie
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
moze bylo tylko, ze ja na taki placz mam wywalone, bo to jest szantaz, a nie placz bo cos jej sie zlego dziejedziś tak zrobiłam to dziwię się że U Ciebie nie było jej słychać tak płakała
Wiec moje wprawne ucho ignoruje