reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy t9 mozliwe ze poronienie trwalo 5 dni bez bolu i skurczy?Od wczoraj juz mozna powiedziec po wszystkim.Wiadomo skrzepy byly ale zadnego skurczu.Mam nadzieje ze wszyatko sie wyczyscilo😬
I jak u Ciebie?
Dalej cisza i po wszystkim?
Ja bym poszlamna usg z dobrym sprzetem… nie czekajac. Bo Ty mialas krwiaka w usg wczesniej - prawda?

Jprdl w poniedziałek wypadek mieliśmy dobrze że Werka w żłobku już była 😔babsko dosłownie w nas wjechało bo myślała że ma pierwszeństwo i nawet nie hamowała samochód raczej nie nada się do naprawy no ale najważniejsze że nam nic nie jest . Ktoś jeszcze nad nami czuwa tam na górze bo ja się nie przesiadłam do przodu jak Werkę oddaliśmy tylko już do tyłu siadłam a babsko wjechało w stronę pasażera z taką mocą że w parku wylądowaliśmy autem 🤦

Jprdl w poniedziałek wypadek mieliśmy dobrze że Werka w żłobku już była 😔babsko dosłownie w nas wjechało bo myślała że ma pierwszeństwo i nawet nie hamowała samochód raczej nie nada się do naprawy no ale najważniejsze że nam nic nie jest . Ktoś jeszcze nad nami czuwa tam na górze bo ja się nie przesiadłam do przodu jak Werkę oddaliśmy tylko już do tyłu siadłam a babsko wjechało w stronę pasażera z taką mocą że w parku wylądowaliśmy autem 🤦
O kuźwa 😱. Szczęście w nieszczęściu normalnie 😱. Mieliście auto casco?
A jak Werka w żłobku? Poka jak wyglada

I jak u Ciebie?
Dalej cisza i po wszystkim?
Ja bym poszlamna usg z dobrym sprzetem… nie czekajac. Bo Ty mialas krwiaka w usg wczesniej - prawda?
No dzis juz cisza calkiem.od wczoraj wieczor uzywam juz tylko wkladke-bez zadnych sladow.Ale jak w trakcie krwawienia mialam usg-sprzet dobry i lekarz tez-to nic nie bylo w macicy ani pecherzyka ani krwiaka.A jakby byl pecherzyk to serduszko juz powinno bic.A nie bylo nic.Jak bylam wczesniej u lekarza potwierdzic ciaze to widzialam pecherzyk z cialkiem zotym(zoltkowym?) I krwiaka tez wodzialam.A jak zaczelo sie krwawienoe bylo pusto.11 pazdziernika mam kontrole czy sie wszystko oczyscilo_Oj dziwne to poronienie🤷‍♀️

Matko Swieta😱😱Dobrze ze juz Werki nie bylo i Ty siedzialas z tylu.

reklama
Do góry