reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Werka poka swojego ksieciunia🤩
Pani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku 🙆‍♀️. No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam 🙆‍♀️
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie 😅

Pani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku 🙆‍♀️. No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam 🙆‍♀️
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie 😅
Alez on fajny i tez wysoki nie?Moja jak mowie ze ma 2 lata to kazdy wielkie oczy robi bo wyglada na 3 jest wysoka jak na swoj wiek.
U nas tez Misia przezywa nowy zlobek i te placzace dzieci.Bo ona nie wie czemu te dzieciory placza a niektore non stop.W grupoe ma 15 dzoeci a chodzi tylko 7-8.Moja jest jeszcze wycofana i do dzieci i do pan.Chociaz ciagle gada imie jednej dziewczynki-Gaja.Q tamtym zlobku lubila Klare i nadal jak wodzi na zdjeciu Klare to mowi-Klala😁
A o to moje cudo

Załączniki

• FB_IMG_1694618179493.jpg
    FB_IMG_1694618179493.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 92
Alez on fajny i tez wysoki nie?Moja jak mowie ze ma 2 lata to kazdy wielkie oczy robi bo wyglada na 3 jest wysoka jak na swoj wiek.
U nas tez Misia przezywa nowy zlobek i te placzace dzieci.Bo ona nie wie czemu te dzieciory placza a niektore non stop.W grupoe ma 15 dzoeci a chodzi tylko 7-8.Moja jest jeszcze wycofana i do dzieci i do pan.Chociaz ciagle gada imie jednej dziewczynki-Gaja.Q tamtym zlobku lubila Klare i nadal jak wodzi na zdjeciu Klare to mowi-Klala😁
A o to moje cudo
O widzisz, twoja też przeżywa że dzieci płaczą. Może w październiku będzie lepiej🤔
Miska jakie ma wielkie, piękne oczy😊. A do kogo ona podobna? Co mówi rodzina?
A Kajtek to jest nieduży. Może na zdjęciu tak wyszedł dziwnie. On jest szczupły i muszę ubierać go raczej w leginsy, bo większość spodni za szeroka w pasie. A ja nie lubię jak coś na nim wisi i chodzi na obcisło ubrany😜. Czasem jak taki chudy przecinek wyglada😜

O widzisz, twoja też przeżywa że dzieci płaczą. Może w październiku będzie lepiej🤔
Miska jakie ma wielkie, piękne oczy😊. A do kogo ona podobna? Co mówi rodzina?
A Kajtek to jest nieduży. Może na zdjęciu tak wyszedł dziwnie. On jest szczupły i muszę ubierać go raczej w leginsy, bo większość spodni za szeroka w pasie. A ja nie lubię jak coś na nim wisi i chodzi na obcisło ubrany😜. Czasem jak taki chudy przecinek wyglada😜
Miska to z wygladu cala ja i moja mama.Na szczescie🤣niestety uparta i nerwowa jak maz😪Misia nosi od 98 do 110 rozmiar.bo w smyku bluzeczki na 110 a z h&m na 98.ale ogolnie 98.

No dzis juz cisza calkiem.od wczoraj wieczor uzywam juz tylko wkladke-bez zadnych sladow.Ale jak w trakcie krwawienia mialam usg-sprzet dobry i lekarz tez-to nic nie bylo w macicy ani pecherzyka ani krwiaka.A jakby byl pecherzyk to serduszko juz powinno bic.A nie bylo nic.Jak bylam wczesniej u lekarza potwierdzic ciaze to widzialam pecherzyk z cialkiem zotym(zoltkowym?) I krwiaka tez wodzialam.A jak zaczelo sie krwawienoe bylo pusto.11 pazdziernika mam kontrole czy sie wszystko oczyscilo_Oj dziwne to poronienie🤷‍♀️
Hmm to faktycznie dziwna sytuacja… z tego co piszą dziewczyny. Oby wszystko bylo ok! To jeszcze 2 tyg do wizyty!

Jprdl w poniedziałek wypadek mieliśmy dobrze że Werka w żłobku już była 😔babsko dosłownie w nas wjechało bo myślała że ma pierwszeństwo i nawet nie hamowała samochód raczej nie nada się do naprawy no ale najważniejsze że nam nic nie jest . Ktoś jeszcze nad nami czuwa tam na górze bo ja się nie przesiadłam do przodu jak Werkę oddaliśmy tylko już do tyłu siadłam a babsko wjechało w stronę pasażera z taką mocą że w parku wylądowaliśmy autem 🤦
masakra… wpisalas w protokol ze fotelik byl w aucie? Wtedy wymienia Wam na koszt ubezpieczyciela, bo fotelik po wypadku do wymiany…
Dobrze ze nic sie nikomu nie stalo…

reklama
Do góry