reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Werka poka swojego ksieciunia🤩
Pani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku 🙆‍♀️. No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam 🙆‍♀️
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie 😅

Pani mnie wczoraj pyta czy Kajtek czasem nie zachowuje się gorzej w domu.... Już sobie myślę ciekawe co on odpierdozela w żłobku 🙆‍♀️. No i mówię że tak, od 3 tygodni jest bardziej płaczliwy, rozdrażniony i ogólnie ciężko z nim wytrzymać. A ona mowi że to przez nowe dzieci w jego grupie i że wrzesień to dla wszystkich dzieci najcięższy miesiąc. W sumie poczułam jakąś ulge bo chociaż teraz wiem co sie z nim dzoeje i jaka jest przyczyna takiego zachowania, bo juz caly internet przeczytałam 🙆‍♀️
Kajtka grupa jest łączona wiekowo bo to bardzo malutki zlobek i jak starsze dzieci odchodzą to na ich miejsce przychodzą mlodsze. I to w sumie trochę rozwala grupę i rutynę która sobie wypracowali.
A Kajtek ciągle zero podobieństwa do mnie 😅
Alez on fajny i tez wysoki nie?Moja jak mowie ze ma 2 lata to kazdy wielkie oczy robi bo wyglada na 3 jest wysoka jak na swoj wiek.
U nas tez Misia przezywa nowy zlobek i te placzace dzieci.Bo ona nie wie czemu te dzieciory placza a niektore non stop.W grupoe ma 15 dzoeci a chodzi tylko 7-8.Moja jest jeszcze wycofana i do dzieci i do pan.Chociaz ciagle gada imie jednej dziewczynki-Gaja.Q tamtym zlobku lubila Klare i nadal jak wodzi na zdjeciu Klare to mowi-Klala😁
A o to moje cudo

Załączniki

• FB_IMG_1694618179493.jpg
    FB_IMG_1694618179493.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 87
Alez on fajny i tez wysoki nie?Moja jak mowie ze ma 2 lata to kazdy wielkie oczy robi bo wyglada na 3 jest wysoka jak na swoj wiek.
U nas tez Misia przezywa nowy zlobek i te placzace dzieci.Bo ona nie wie czemu te dzieciory placza a niektore non stop.W grupoe ma 15 dzoeci a chodzi tylko 7-8.Moja jest jeszcze wycofana i do dzieci i do pan.Chociaz ciagle gada imie jednej dziewczynki-Gaja.Q tamtym zlobku lubila Klare i nadal jak wodzi na zdjeciu Klare to mowi-Klala😁
A o to moje cudo
O widzisz, twoja też przeżywa że dzieci płaczą. Może w październiku będzie lepiej🤔
Miska jakie ma wielkie, piękne oczy😊. A do kogo ona podobna? Co mówi rodzina?
A Kajtek to jest nieduży. Może na zdjęciu tak wyszedł dziwnie. On jest szczupły i muszę ubierać go raczej w leginsy, bo większość spodni za szeroka w pasie. A ja nie lubię jak coś na nim wisi i chodzi na obcisło ubrany😜. Czasem jak taki chudy przecinek wyglada😜

O widzisz, twoja też przeżywa że dzieci płaczą. Może w październiku będzie lepiej🤔
Miska jakie ma wielkie, piękne oczy😊. A do kogo ona podobna? Co mówi rodzina?
A Kajtek to jest nieduży. Może na zdjęciu tak wyszedł dziwnie. On jest szczupły i muszę ubierać go raczej w leginsy, bo większość spodni za szeroka w pasie. A ja nie lubię jak coś na nim wisi i chodzi na obcisło ubrany😜. Czasem jak taki chudy przecinek wyglada😜
Miska to z wygladu cala ja i moja mama.Na szczescie🤣niestety uparta i nerwowa jak maz😪Misia nosi od 98 do 110 rozmiar.bo w smyku bluzeczki na 110 a z h&m na 98.ale ogolnie 98.

No dzis juz cisza calkiem.od wczoraj wieczor uzywam juz tylko wkladke-bez zadnych sladow.Ale jak w trakcie krwawienia mialam usg-sprzet dobry i lekarz tez-to nic nie bylo w macicy ani pecherzyka ani krwiaka.A jakby byl pecherzyk to serduszko juz powinno bic.A nie bylo nic.Jak bylam wczesniej u lekarza potwierdzic ciaze to widzialam pecherzyk z cialkiem zotym(zoltkowym?) I krwiaka tez wodzialam.A jak zaczelo sie krwawienoe bylo pusto.11 pazdziernika mam kontrole czy sie wszystko oczyscilo_Oj dziwne to poronienie🤷‍♀️
Hmm to faktycznie dziwna sytuacja… z tego co piszą dziewczyny. Oby wszystko bylo ok! To jeszcze 2 tyg do wizyty!

Jprdl w poniedziałek wypadek mieliśmy dobrze że Werka w żłobku już była 😔babsko dosłownie w nas wjechało bo myślała że ma pierwszeństwo i nawet nie hamowała samochód raczej nie nada się do naprawy no ale najważniejsze że nam nic nie jest . Ktoś jeszcze nad nami czuwa tam na górze bo ja się nie przesiadłam do przodu jak Werkę oddaliśmy tylko już do tyłu siadłam a babsko wjechało w stronę pasażera z taką mocą że w parku wylądowaliśmy autem 🤦
masakra… wpisalas w protokol ze fotelik byl w aucie? Wtedy wymienia Wam na koszt ubezpieczyciela, bo fotelik po wypadku do wymiany…
Dobrze ze nic sie nikomu nie stalo…

reklama
Do góry