Orchidea33
Fanka BB :)
robote maja bo dzieci chodza z gilem i trzeba im wycierac nosyJa pierd,ole, co u nas w tej Polsce mają z tym katarem??? Przeciez to żadna choroba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
robote maja bo dzieci chodza z gilem i trzeba im wycierac nosyJa pierd,ole, co u nas w tej Polsce mają z tym katarem??? Przeciez to żadna choroba
tak mi szkoda tego dziecka że szok no ale niestety nie mamy wyjścia nie ujedziemy finansowo jak ja bym została w domuI jak samopoczuoc-boli brzuch jak pomyslisz?
My tez od piatku do onnego zlobka wiec jestem mega zestresowana bo tu wiem ze nic zlego jej sie nie dzieje-Miska w pozamie czeka przy drzwiach zeby juz isc woec chyba jej tam dobrze.A jak bedzie w nowym zlobku ,nie wiem
mam nadzieję że w grudniu będziemy już na takim etapie że ja Cię pocieszewspolczuje.. my zaczynamy w grudniu i juz mnie brzuch boli
oby! bo bede miec taka biegunke ze bede potrzebowac duzo cieplych slow zwlaszcza, ze tesciowa nie ułatwia mi zycia w tym temaciemam nadzieję że w grudniu będziemy już na takim etapie że ja Cię pociesze
piątek było pół godzinki i na d poniedziałku co dzień pół godziny dłużej . Stałam jak czub pod furtka i kazałam patrzeć Grzeskowi do okna czy czasem nie płacze i jej nie pokazują aut jak jadą żeby ją uspokoic bo to blisko ulicy ale ja szczęście obyło się bez łez dziecka widziałam na stronie na FB zdjęcia to zajęta była zabawkami bo wiadomo to jakaś nowość no i do dziewczynki jednej miała rękę wyciągniętą a druga patrzyła z przerażeniemczekamy na relacje
a czemu zmienialiscie Kochana żłobek ?A wez jestem zalamana po wczorajszym zebraniu bo niby fajny zlobek bo stawia na samodzielnosc ale...katar to choroba i bron Boze nie moze dzievko z katarem przyjsc nawet bialym.Wiec bede ciagle na zwolnoeniu biorac pod uwage to co dzialo sie teraz i niej z katarem.
Bo tamten byl platny-wychodzilo ponad 2 tysie.A ten mam bezplatny tylko za jedzenie,wiec tylko dlatego zmienilismya czemu zmienialiscie Kochana żłobek ?
W moim zlobku codziennie jest porcja zdjęć ok godz11.00. I ja na poczatku zlobka, ze dwa miesiące do tej godziny nie potrafiłam normalnie funkcjonować. Dopiero jak zobaczyłam że mały na zdjęciu jest zadowolony to oddychałam z ulgą, a jak był nie w humorze to miałam dzień spierdzielony.piątek było pół godzinki i na d poniedziałku co dzień pół godziny dłużej . Stałam jak czub pod furtka i kazałam patrzeć Grzeskowi do okna czy czasem nie płacze i jej nie pokazują aut jak jadą żeby ją uspokoic bo to blisko ulicy ale ja szczęście obyło się bez łez dziecka widziałam na stronie na FB zdjęcia to zajęta była zabawkami bo wiadomo to jakaś nowość no i do dziewczynki jednej miała rękę wyciągniętą a druga patrzyła z przerażeniem
@MamaStasia!
Co u was ?
Ja zapisałam mojego bąka do żłobka państwowego. Po miesiącu jest 737 na liście ,już czuję że mamy to miejsce