Kochana jak odstawisz cyca to bedziesz mogla sie odchudzac nie panikuj to zejdzie! Nie kazdy moze tak od razu, ja mam tez nadal +4A.masz jakieś sprawdzone sposoby.
Ja ciągle po ciąży 5 kg na plusie. Niestety nie potrafię trzymać diety ;(.
Ciągle ciastka za mną chodzą i lody.
reklama
zobaczymy narazie ciągnie mnie na zachcianki A na diecie wytrzymuje dwa dni .Kochana jak odstawisz cyca to bedziesz mogla sie odchudzac nie panikuj to zejdzie! Nie kazdy moze tak od razu, ja mam tez nadal +4
Laski od kiedy wychodzą zęby, mały mega marudny i strasznie się ślini, godzinami trzyma rece w buzi. Ma 4.5 miesiąca więc chyba za szybko na zęby.
Dałam mu smoka i sobie ciumka.
nie Wiem czy rozpoznam wychodzące zęby.
Mojej od 4 miesiacazobaczymy narazie ciągnie mnie na zachcianki A na diecie wytrzymuje dwa dni .
Laski od kiedy wychodzą zęby, mały mega marudny i strasznie się ślini, godzinami trzyma rece w buzi. Ma 4.5 miesiąca więc chyba za szybko na zęby.
wychodzily tzn.wyszly 4 dopiero jakos 10 miesiac ale od 4 jak tylko zaczela plakac bez powodu to skladalam na zeby.I zanim wyszly pierwsze to caly dentonox poszedl
A corce mojej przyjaciolki pierwsze zeby pohawily sie w 4 miesiacu
nieagatka
Fanka BB :)
u moich to bylo 9 i 11 miesiecy. U mojego chrzesniaka niecale 5. Nie ma reguly.zobaczymy narazie ciągnie mnie na zachcianki A na diecie wytrzymuje dwa dni .
Tak jak nie ma reguly co do objawow. Duzo sliny, woda z nosa, marudnosc to najpopularniejesze. Sa dzieci, u ktorych wychodza bezobjawowo i takie jak moja, ze ladowalysmy na pogotowiu…
Artemida90
Fanka BB :)
może być skok rozwojowy a ślinienie pojawia się wcześniej niż zębyzobaczymy narazie ciągnie mnie na zachcianki A na diecie wytrzymuje dwa dni .
U mnie w 4 miesicu byl mega skok i taka wrazliwosc na bodzce - wtedy tak byla zainteresowana wszystkim ze nie chciala jesc… autentycznie odkrecala sie od cycka choc byla glodna.Zobaczymy może faktycznie skok rozwojowy.
A może już pokazuje charakterek.
A u nas zęby idą tak jak dzieciom w rodzinie (siostry i brata dzieciom, autentycznie pokrywa sie). Podobnie z siadaniem itp. Genu nie wydłubiesz jak to mówią
Oby ząbki gładko wyszły
Właśnie u nas też tak jest z tym cycem przystawia się i za pare sekund odrywa. Az zaczęłam mleko ściągać i czasami dokarmiam na śpiocha bo wtedy ciągnie butlę , żeby mi z wagi nie spadł. W nocy je normalnie.U mnie w 4 miesicu byl mega skok i taka wrazliwosc na bodzce - wtedy tak byla zainteresowana wszystkim ze nie chciala jesc… autentycznie odkrecala sie od cycka choc byla glodna.
A u nas zęby idą tak jak dzieciom w rodzinie (siostry i brata dzieciom, autentycznie pokrywa sie). Podobnie z siadaniem itp. Genu nie wydłubiesz jak to mówią
Oby ząbki gładko wyszły
Widzę że potrzebuje więcej uwagi ciągle mnie "woła "
Tak u mnie bylo to samo - w nocy nadrabiala czego w dzien nie zjadla. Ale ile stresu bylo… moja butli nie chciala za nic.Właśnie u nas też tak jest z tym cycem przystawia się i za pare sekund odrywa. Az zaczęłam mleko ściągać i czasami dokarmiam na śpiocha bo wtedy ciągnie butlę , żeby mi z wagi nie spadł. W nocy je normalnie.
Widzę że potrzebuje więcej uwagi ciągle mnie "woła "
Czyli pewnie to samo.. minie!
reklama
kupiłam dobra butelkę z avent i mały nawet zaakceptowałTak u mnie bylo to samo - w nocy nadrabiala czego w dzien nie zjadla. Ale ile stresu bylo… moja butli nie chciala za nic.
Czyli pewnie to samo.. minie!
Wogóle strasznie się te.dzieci szybko zmieniają w zachowaniu. Szybko nabywają nowych umiejętności. Niby człowiek czyta i się dokształca w temacie A wszystko jest zagadką