reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Betę mam zleconą dopiero na środę. Mieszkam za granicą i tak to tutaj działa.
Rozumiem. Ja robiłam dopiero test sikany po becie bo nie chciałam się nakręcać przed. To był 10 dpt. Uważam że jak najbardziej jest szansa na ciążę, ja te testy zawsze traktowałam z przymrużeniem oka. Niektórym dziewczynom wychodzi od razu, inne przy becie powyżej 100 jeszcze mają negatywny. Zależy też jakiej czułości robiłaś test.

troche lepiej, ale bez szalu, czekam wlasnie na wynik eeg corki, moze da odpowiedz czemu w tym temacie jest tak fatalnie.
Sierpien spedzimy w PL, bardzo sie na to ciesze, a tak to podobnie - tez ciagla gonitwa. Choc trzeba przyznac, ze z 3latkiem to juz jednak z gorki :)
A jak Twoje zdrowie?
O dzięki za troskę. Moje zdrowie bez zmian. Znaczy pięknie schudłam , odzyskałam jeden kg ale to nic wielkiego. Natomiast teraz dopadła mnie jakaś torbiel i okresu nie mam jakieś trzy miesiące. Muszę znów pilnie na USG piersi bo coś mnie boli. Ponadto w lutym okazało się ze zmiany niby usuwane nadal są😱 postanowiłam wskoczyć na wyzszy poziom i od września idę na siłownię z trenerem personalnym. Chce wyglądać i czuć się dobrze. Fajnie że już o dzieciakach nie myślę ale o sobie haha.
Starszaka wysłaliśmy na wakacje,.z mężem codziennie imprezujemy. Dawno nie było tak fajnie 🤣

O dzięki za troskę. Moje zdrowie bez zmian. Znaczy pięknie schudłam , odzyskałam jeden kg ale to nic wielkiego. Natomiast teraz dopadła mnie jakaś torbiel i okresu nie mam jakieś trzy miesiące. Muszę znów pilnie na USG piersi bo coś mnie boli. Ponadto w lutym okazało się ze zmiany niby usuwane nadal są😱 postanowiłam wskoczyć na wyzszy poziom i od września idę na siłownię z trenerem personalnym. Chce wyglądać i czuć się dobrze. Fajnie że już o dzieciakach nie myślę ale o sobie haha.
Starszaka wysłaliśmy na wakacje,.z mężem codziennie imprezujemy. Dawno nie było tak fajnie 🤣
jaaa, jak to brzmi, jak ja zazdroszcze 😬 Zasluzylas matka, odpoczywaj.
A zdrowie mam nadzieje sie pouklada i uspokoi ;)

reklama
A.masz jakieś sprawdzone sposoby.
Ja ciągle po ciąży 5 kg na plusie. Niestety nie potrafię trzymać diety ;(.
Ciągle ciastka za mną chodzą i lody🙈.

Do góry