nieagatka
Fanka BB :)
wow ale duzy lobuzMoja suczka wcswsna wiosna odeszła i jakoś zaczęło mi brakować drugiego psiaka. Wzięłam owczarka niemieckiego ale tym razem krótkowłosego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow ale duzy lobuzMoja suczka wcswsna wiosna odeszła i jakoś zaczęło mi brakować drugiego psiaka. Wzięłam owczarka niemieckiego ale tym razem krótkowłosego
korzystaj i odwlekaj ile sie da. Wiadomo, ze im pozniej tym lepiej. U mnie przy starszej udalo sie dosc dlugo, mlodsza wiadomo, robi to co siostra. Teraz na Swieta 6latka dostala tablet, boJa jeszcze nie pokazuję. Kilka razy włączyłam piosenki na telefonie jak robiłam małemu inhalacje i to by było na tyle.
Przed porodem oglądałam wywiad z jakąś panią profesor na temat bajek i ona mówiła żeby ich nie włączać dzieciom, dopóki nie ukończą choć dwóch lat. Oczywiście ona podawala przyklady ale nie przytocze zadnego bo ja jestem sklerotyk. No i jakoś mi to utkwiło w głowie. Na razie nie mam z tym większego problemu więc może mi się jeszcze jakiś czas uda nie włączać.
Aha, jak już bajki to tylko na telewizorze bo mniejsze szkodliwość
bron Boze nie pokazuj jej baby shark czy innego happy baby bus, bo potem nie bedziecie ogladac i sluchac juz nic innego u nas baby shark prawie rok lecial na okraglo, a potem peppa - po nocach mi sie sniloMoaj ma 2 latka bajki ja nie intereauja,woli np.piosenki z wesole brzdace czy cos w tym stylu,ale nie daje jej bo juz przechpdzila detoks,wiec reraz jak cjce rel.to pokazuje jej zdjecia na ktorych jest.na tv sie nie gapi chyba ze na zwierzaki
Cos ty?Ale Kajto sie zmienil
U nas jeat a ram sam sam i taniec oczywiscie.baby shark juz byl ale zwby sie zakochala to nie.pepe lubi ale tylko jako maakotke i na ubrankach.puscilam jej bajke pepy ale zero zainteresowaniabron Boze nie pokazuj jej baby shark czy innego happy baby bus, bo potem nie bedziecie ogladac i sluchac juz nic innego u nas baby shark prawie rok lecial na okraglo, a potem peppa - po nocach mi sie snilo
Jesssu, jak ona urosla. Chyba do ciebie podobna co nie? Fajna księżniczkaA ram sam sam było na sensoplastyce bo byłam z Werka teraz czekam na następne zajęcia bo niestety w poniedziałek było za mało chętnych i odwołali ale mam nadzieję że uzbierają te 10 osób bo Werka tam w 7 niebie
wiesz co sama nie wiem każdy mówi co innego jedni że do mnie a drudzy że do ojca ooo tak urosła nie wiem kiedy jeszcze nie dawno się na ręce bałam wziąćJesssu, jak ona urosla. Chyba do ciebie podobna co nie? Fajna księżniczka
musi się prezentować przy Kajtku. A zresztą imię zobowiązujeJesssu, jak ona urosla. Chyba do ciebie podobna co nie? Fajna księżniczka