reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kupiłam dobra butelkę z avent i mały nawet zaakceptował ;)
Wogóle strasznie się te.dzieci szybko zmieniają w zachowaniu. Szybko nabywają nowych umiejętności. Niby człowiek czyta i się dokształca w temacie A wszystko jest zagadką 🙈
Tak… pewne jest to ze za chwile cos sie zmieni😄

To super ze pije! Masz alternatywę zawsze

reklama
Czesc dziewczyny 😘 wpadam do Was z zapytaniem o wyniki mojej znajomej z 9dpt 5dniowego zarodka . Niziutka ta beta ale chyba jest szansa co?

Załączniki

• c2a74660-19de-4728-98b8-dd5c9fc81694.jpeg
    c2a74660-19de-4728-98b8-dd5c9fc81694.jpeg
    57,7 KB · Wyświetleń: 85
Czesc dziewczyny 😘 wpadam do Was z zapytaniem o wyniki mojej znajomej z 9dpt 5dniowego zarodka . Niziutka ta beta ale chyba jest szansa co?
Mi sie zdaje ze troche malo. Bardziej jakby cos ruszylo lekko. Bo to tak jakby zwykla beta 14 dni po owu. Moze byc rozna - 30, 40, 80 ale zwykle dwucyfrowa raczej.
Oczywiscie ta blastocysta mogla byc powolna bardzo i dopiero sie rozkreca - za co trzymam kciuki. Niestety ameryki nie odkryje - powtorzenie za 48 h prawde powie… kciuki!

Mi sie zdaje ze troche malo. Bardziej jakby cos ruszylo lekko. Bo to tak jakby zwykla beta 14 dni po owu. Moze byc rozna - 30, 40, 80 ale zwykle dwucyfrowa raczej.
Oczywiscie ta blastocysta mogla byc powolna bardzo i dopiero sie rozkreca - za co trzymam kciuki. Niestety ameryki nie odkryje - powtorzenie za 48 h prawde powie… kciuki!
też jej tak właśnie powiedziałam 😉 może jakiś leniuszek !

To odezwę się ja, pesymistka😜. Taka beta dla mnie to biochemiczna. Miałam 3 transfery z takimi niskimi wartościami i niestety nie ruszyło😔.
Ale wiadomo, że zawsze tli się w człowieku iskierka nadzieji i napewno powtórzyłabym badanie❤️
Co u ciebie słychać? Napisz coś bo forum nam się leni😜

To odezwę się ja, pesymistka😜. Taka beta dla mnie to biochemiczna. Miałam 3 transfery z takimi niskimi wartościami i niestety nie ruszyło😔.
Ale wiadomo, że zawsze tli się w człowieku iskierka nadzieji i napewno powtórzyłabym badanie❤️
Co u ciebie słychać? Napisz coś bo forum nam się leni😜
co do wyników to już jej nie kazali powtarzać bety tylko 28go na USG ma przyjść ! Ale ma świadomość, że ta beta niziutka.
A co u mnie . Kochaniutka chłopak mi zaraz 11mcy kończy a ja się pytam kiedy i dlaczego tak szybko on tak urósł ?! No przekochany jest gościu . Zębów ma 3 , górna jedynka wychodzi i łatwo nie jest 🤯 dopiero nam zaczął czworakowac bo aktywnośc to po tacie odziedziczył 🤣 śpi większość nocy z nami w łóżku tzn głównie ze mną bo mąż na nocki robi . Mi to nie przeszkadza , gorzej jak mąż ma wolne i też by chciał spać w łóżku 😂 ja w połowie sierpnia wracam do pracy na pół etatu bo nie uśmiechało mi się £1400 na żłobek wydawać 🤯

Załączniki

• 50a9e917-e1a9-47c5-9a3e-e72db92245b4.jpeg
    50a9e917-e1a9-47c5-9a3e-e72db92245b4.jpeg
    104,9 KB · Wyświetleń: 94
co do wyników to już jej nie kazali powtarzać bety tylko 28go na USG ma przyjść ! Ale ma świadomość, że ta beta niziutka.
A co u mnie . Kochaniutka chłopak mi zaraz 11mcy kończy a ja się pytam kiedy i dlaczego tak szybko on tak urósł ?! No przekochany jest gościu . Zębów ma 3 , górna jedynka wychodzi i łatwo nie jest 🤯 dopiero nam zaczął czworakowac bo aktywnośc to po tacie odziedziczył 🤣 śpi większość nocy z nami w łóżku tzn głównie ze mną bo mąż na nocki robi . Mi to nie przeszkadza , gorzej jak mąż ma wolne i też by chciał spać w łóżku 😂 ja w połowie sierpnia wracam do pracy na pół etatu bo nie uśmiechało mi się £1400 na żłobek wydawać 🤯
Slicznotek!!!
Taki wiek jak u nas.. tyle ze dwa zeby i czekamy na te jedynki gorne ojjj czekamyyy

Super chlopak❤
Oj tak ten czas to tak zapierdziela ze szok.Noedawno bylas w ciazy a za chwile bedziecie swietowac roczek😄

Z betą 6 umawiają na USG??? Grubo🙆‍♀️. Wiesz co, daj znać co wyszlo z tej bety bo chciałabym się pozutywnie zdziwić❤️
Twój synuś to śliczny chłopczyk❤️. Po kim on taki blondasek?
Cena za zlobek powalająca😱.
Mój synuś też z nami śpi. Znaczy, w swoim łóżeczku śpi do około północy, a potem się budzi i jiz nie da rady go tam z powrotem odłożyć. Ma jakiś radar bo ledwo dotknie plecami materaca w łóżeczku to jest ryk, a ja go kładę u siebie na łóżku to nawet nie zdążę go calkowicie położyć, to już książę wielce śpi😂. Nie chce mi się z tym walczyć bo w sumie to jest moje jedyne dziecko i niestety potem nie będzie już takich chwil❤️. Chociaż nie powiem, wkurzam sie jak mi na głowie leży😂
A jak z jedzeniem? Ładnie ci je?

reklama
Wiecie co, u nas zdarzyła się straszna tragedia. Za bardzo nie znam szczegółów ale tak z grubsza opowiem. W sąsiedniej miejscowości była sobie 35 letnia mama, miała męża i 2 córki. Jedna starsza miała 15 lat, a druga troche mlodsza. No i ta mama była w ciąży i w tamtą niedziele urodziła zdrowa córeczkę. A na drugi dzień, w poniedziałek powiesiła się w szpitalu pod prysznicem na pasku od szlafroka😔. Jedni mówią że miała już początki depresji w ciąży i że mąż wiedział i jej pilnował w szpitalu, a poszla się powiesić gdy spał. A drudzy mówią że nie wiadomo co się stało.
Kuwa, cały czas o niej myślę😔. Biedna dziewczyna. Co musiała czuć żeby zdobyć się na taki ostateczny krok😔
Straszne co😔

Do góry