reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki laski za wszystkie rady. Pewnie trochę panikuje ale naprawdę patrzenie jak taki maluch się męczy to serce się kraje.
Na pomorzu dziś piękna pogoda , ma być 23 stopnie czas wskoczyć w strój kąpielowy 🤪.
Pewnie spędzimy cały dzień na dworzu i jakiś obiadek na mieście;)
Świeże powietrze jak najbardziej wskazane. Ja nienawidzę kataru u dzieci, zero drzemek, wybudzają się w nocy, nie mogą spać. Masakra, katar jest najgorszy 🫣

reklama
Świeże powietrze jak najbardziej wskazane. Ja nienawidzę kataru u dzieci, zero drzemek, wybudzają się w nocy, nie mogą spać. Masakra, katar jest najgorszy 🫣
No tak jest, ale małemu zdarza się drzemka nawet 3 h w dzień. Wrzucam go po jedzenku do wózka i spacer. On łyka tlen A ja gubią kg po ciąży i odpalam twarz ;)

Mój maluch ma tylko 6 tygodni.
Boję się mu coś dawać bez wiedzy lekarza.
Zapisałam. Zapytam w poniedziałek.
Marimar baby, woda morska hipertoniczna w sprayu ? psikałam do noska nie pomyślałam żeby inhalacje z tego zrobić.
A to napewno katar?pytam bo ja przez 6 miesiecy leczylam dziecko na katar a to sspka byla-dodam ze bylam u 4 pediatrow🥴i 2 larynfologow i jeden juz mi dal do zrozumienia ze dziecku nic nie jest i zebym jej nie ciagala po lekarzach.a ta krew to moze juz nosek podrazniony jest i stad

o dawno nie gotowałam brokuła smaka mi zrobiłas Werce podchodziło 😁u nas w tamtym tygodniu była awantura o ogórkowa nie dałam jej bo to sam kwas te ogórki a ona zaczęła płakać że ja z talerza jem a ona kanapkę 😂ogólnie to boje się menu w tym żłobku bo jak poczytałam co tam dają jak wrzuca dyrektora na FB na relacje to Weronika pół rzeczy nie jadła tych co oni tam serwują boje się że zaraz będzie zsypana czymś
ogorkowa domowa? Ja bym dala 😁
Ogolnie ok roku to juz wiekszosc rzeczy mozesz dawac zeby sprobowala. Wiaodmo nie grzyby, miod tez nie, ale tak to na luzaku, wszytskie owoce, warzywa, mieso, ryby, jajka, maki itp

A to napewno katar?pytam bo ja przez 6 miesiecy leczylam dziecko na katar a to sspka byla-dodam ze bylam u 4 pediatrow🥴i 2 larynfologow i jeden juz mi dal do zrozumienia ze dziecku nic nie jest i zebym jej nie ciagala po lekarzach.a ta krew to moze juz nosek podrazniony jest i stad
Wydaje mi się że to nie sapka , ale kto to wie.
Tylko przy sapce chyba gil się nie zbiera , bo jest związana z wiotkościa krtani A u nas gil jest.

reklama
Do góry