reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aaa, i chciałam powiedzieć, ze Kajtus zaczął już chodzic na calego. Od miesiąca próbował po kilka kroczków a dziś zaczął latać po całej chacie😱. Jesssu, a ja taka nieuczesana😱🙆‍♀️😂
Ma 13 miesięcy więc to ani szybko ani późno. Mojej siostry pierwszy syn też zaczął chodzic w 13 miesiącu, a drugi syn w 8-mym😱.
A u was jak było?
Super👍👍👍Kajtus zuh😘
U nss Michasia zaczela chodzic jak miala 14 miesiecy bo ona nie chciala ani za reke ani przy meblsch.Taks Zosia-samosia.Ona chciala sama czyli z siadu.Coz teraz biega i to jest przeurocze jak gsnia sie z tata🥰
A moja wczoraj powiedzials "mliko" czyli mleko😅wskazujac paluszkiem na butle🤩
Ja wczoraj bylam na szopingu i....dupa.Kupilam tylko jrdna bluzke i 2 staniki za ktore zaplacilam 400zl🥴ale one sa na lata bo to super firma polecam kszdej kobiecie.Okazalo sie na szczescie ze cycki mi zmalaly i nie przytylam pod biustem heheheA Michasi nakupilam jak zwykle🤪

reklama
Aaa, i chciałam powiedzieć, ze Kajtus zaczął już chodzic na calego. Od miesiąca próbował po kilka kroczków a dziś zaczął latać po całej chacie😱. Jesssu, a ja taka nieuczesana😱🙆‍♀️😂
Ma 13 miesięcy więc to ani szybko ani późno. Mojej siostry pierwszy syn też zaczął chodzic w 13 miesiącu, a drugi syn w 8-mym😱.
A u was jak było?
starsza na rok, mlodsza miala 11 miesiecy. Ale na nogi stanela majac 7 🤦🏻‍♀️

A u was jak było?
Mój zaczął chodzić jak miał 15 miesięcy, ale za to siostra ma 7 i już szykuje się do czworakowania, dodam że synek miał 7,5 miesiąca jak dopiero zaczął się przekręcać z brzucha na plecy 😋

Dziewczyny podpowiedzcie co na zaczerwienie pod nosem i usta i policzek u dziecka- od kataru?
Kuba ma katar i wyciera się w rękaw i ma pod nosem suche i piekące od wycierania i policzek to samo, czerwony, gorący i piekący bo wyciera rękawem tylko w 1 stronę 🙄 tylko maść majerankowa? Czy może macie jakieś inne sposoby żeby mu użyć, bo go boli aż płacze?

Dziewczyny podpowiedzcie co na zaczerwienie pod nosem i usta i policzek u dziecka- od kataru?
Kuba ma katar i wyciera się w rękaw i ma pod nosem suche i piekące od wycierania i policzek to samo, czerwony, gorący i piekący bo wyciera rękawem tylko w 1 stronę 🙄 tylko maść majerankowa? Czy może macie jakieś inne sposoby żeby mu użyć, bo go boli aż płacze?
A moze sprobuj bempanthenem,mozna gp tez smarowac na buzi,rekach.

A może spróbuj nawilzyć wazelina zwykła taka bezwonna. Ja się tym ratuje jak mam ciekawy katar ładnie nawilża skórę

My na suchą skórkę u Werki nad ustami która od czasu do czasu się pojawia i wygląda jak by mała kompot piją i się nie wytarła 😂 stosowaliśmy krem zinalfat zawiera cynk ale nie wysusza tylko koi 🤷

reklama
Do góry