reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny znowu wpadam z zapytaniem o buty🤦‍♀️ muszę kupić jakieś przejściówki na wiosnę i zastanawiam się które czy Bartek czy lasocki czy Wojtyłko? Albo jakieś inne polecacie? Takie żeby ładnie nogę w kostce trzymały 🤔
@fredka84 jak Kajtek odnalazł się w żłobku?
Ogarnął się szybciej niż ja😜. Jakoś dwa tygodnie minely i pani mówiła że sie ladnie zaklimatyzowal. Ale teraz chory więc znów będzie się od początku przyzwyczajał 🤷‍♀️. A u was co słychać? Poka córę

@nieagatka wiem ze jestes mega zajeta ale mam pytanie odnosnie Miski.Ona ma 21miesiecy czy to mozluwe zeby juz jej 5 wychodzily?caly czas grzebie w buzi palcami i to gleboko bierze i zuje wszystko co jest pluszowe lub gumowe.No i jest marudna chociaz ona zawsze marudna.
No ijeszcze co zrobic bo ona nie chce gryzc.txn.wczesniej bardziej gryxla a teraz mam wrazenie ze tylko lyka stad problemy z brzuszkiem u niej.
Myślę, ze możliwe. My mieliśmy już w 23 miesiącu życia dwie dolne piątki na wierzchu, a w 25 dwie górne.

reklama
Nie śmiechuje. Jest mi poprostu przykro ,że tyle ludzi w około A czasami człowiek nie ma na kogo liczyć w cięższych chwilach;(
Jak bym miała bliżej to bym wpadła i pomogła
nie to nie tak, ze nie ma na kogo liczyc. Mamy 3 rodizny przyjaciol, ktorzy zaoferowali opieke nad dziewczynami zebysny mogli sie pakowac. Ale mala jedt chora, wiec nie moge jej oddac, a ci sami ludzie sami pracuja i maja dzieci wiec przyjsc pakowac nie maja jak. Wiec jak juz mlods wyzdrowieje to mam komu ja ppdrzucic tak jak jej siostre, ale najpierw musi byc zdrowa. A mamy tydzien wiec stres jest.

Do góry