reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie wiem czy wiecie i ogladacie In vitro nauka czy cud cz.2.Ja ogladam i tak to przezywam ze non stop placze.Wczoraj ogladalam ze swoja corcia tzn.ona od czasu do czasu spojrzala a ja sie bardzo wzruszam.Mam to juz za soba,in vitro zakonczone sukcesem a mimo wszystko wraca to do mnie.Nie wiem czy siebie nie katuje ale z drugiej strony ciesze sie wraz z bohaterami ktorym sie udaje.
n
Nie wiem czy wiecie i ogladacie In vitro nauka czy cud cz.2.Ja ogladam i tak to przezywam ze non stop placze.Wczoraj ogladalam ze swoja corcia tzn.ona od czasu do czasu spojrzala a ja sie bardzo wzruszam.Mam to juz za soba,in vitro zakonczone sukcesem a mimo wszystko wraca to do mnie.Nie wiem czy siebie nie katuje ale z drugiej strony ciesze sie wraz z bohaterami ktorym sie udaje.
ja mam to samo 🙈 powiedz mi na jakim kanale to oglądasz ? Było na TVN kilka odcinkow a teraz nie mam pojęcia gdzie szukać tego

reklama
A gdzie to leci? Drugiej części nie widziałam ale na pierwszej też płakałam. Czasem myślę, że bym chciała mieć drugie dziecko żeby mały nie był sam, ale za żadne skarby nie powrócę do tematu in vitro. Za duży syf dla mojej głowy🙄
Edit już doczytałam gdzie to oglądać

Powiedz o tym na wizycie kontrolnej u ginekologa. Samo puchnięcie jest raczej normalne w ciąży, mnie dopiero do szpitala na oddział wysłała lekarka jak oprócz opuchlizny która nie schodziła, doszło rosnące ciśnienie i spadający cukier.
Dziękuję za odpowiedź 🙂 wizytę mam 30.03 więc na pewno powiem, chyba, że napiszę do niej wcześniej jak będzie gorzej.

A gdzie to leci? Drugiej części nie widziałam ale na pierwszej też płakałam. Czasem myślę, że bym chciała mieć drugie dziecko żeby mały nie był sam, ale za żadne skarby nie powrócę do tematu in vitro. Za duży syf dla mojej głowy🙄
Ja tez bym chciala zeby Michasia miala rodzenstwo i tak mnie to wkurza ze to nie moj wybor i zazdroszcze tym parom ktorem maja wybor czy chca miec 2 czy 3 albo i woecej dzieci.To takie niesprawiedliwe😪
W nowej czesci sa 3 pary,2 korzystaly z dawcy komorki i wiem ze sie im udalo.

Ja mam jeszcze jedną blastke i po nią wrócę napewno.
Jakbym nie miała to napewno już bym nie dała się 5 raz stymulować. Za dużo czasu, nerwów i kasy poszło zanim się udało. Nie wyobrażam sobie po raz kolejny otwierać tych drzwi na nowo. Zabiorę śnieżynke i koniec przygody.
Jak szybko można podejść do transferu po CC ?

Jakbym nie miała to napewno już bym nie dała się 5 raz stymulować. Za dużo czasu, nerwów i kasy poszło zanim się udało. Nie wyobrażam sobie po raz kolejny otwierać tych drzwi na nowo. Zabiorę śnieżynke i koniec przygody.
Ja nie mam zarodkow ale gdybym miała to też bym wrocila.
Wydaje mi się że po cc trzeba rok odczekać, ale nie jestem pewna🤔
Jak tam u was?

Mi ginekolog mówiła że rok

reklama
Ja nie mam zarodkow ale gdybym miała to też bym wrocila.
Wydaje mi się że po cc trzeba rok odczekać, ale nie jestem pewna🤔
Jak tam u was?
A jakoś leci.
Mąż w domku we dwoje razem raźniej .
Po Cc już doszłam do siebie. Ogólnie poród ciężki. Indukowany , założyli balonik na wieczór który po 2 h wypadł i skurcze całą noc , po 5 już pod oxy zwiększanie dawki do 17 A mały nie wszedł dobrze w kanał i i tak Cc, także tego.
Malutki dużo śpi aż ciągle sprawdzam czy wszystko ok. Spał prawie 4 h zjadł cycusia i dalej śpi. Zastanawiam się czy on zdrowy jest🙉.
Laktacje chyba rozkręciłam od piątku nie mamy mm i dziś poszła pierwsza porcja do mrożenia💪💪.
Jutro jedziemy do położnej to zobaczymy jak przybiera.

Do góry