Ruda08
Fanka BB :)
Bleeeeeeeeeu nas podobnie![]()
Ja to chociaż słońce miałam cały dzień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bleeeeeeeeeu nas podobnie![]()
Moja droga do pracy dziś ranonie ukrywam, ze zadnej innej wiadomosci sie nie spodziewalam![]()
no to u Was bardziej jeszcze bo u nas droga czarna wczoraj a po bokach i w lesie bialoMoja droga do pracy dziś rano![]()
to jest jakaś myślPrzecie to dziecka zasluga ze takie jest, nie mojaale tak widzialam juz czary mary nie raz
ale jesli jest wiecej ludzi dobrej woli to moze to nie podziala?
![]()
ooo witam w klubie. Ja od 28.02 bujam się z kaszlem i katarem.... a w ten poniedziałek dołączyła gorączka i została do wtorku stanem podgorączkowym... jest sobota a ja dalej kaszle i smarkam. Nie pamiętam kiedy chorowałam ani tym bardziej gorączki.A już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora
![]()
Właśnie też mam katar z zielonkawymi gilkami. Już ok tygodnia. A teraz bolą mnie mięśnie i głowa. Temperatura już o stopien wyższa bo na noc to wiadomo ze rosnieooo witam w klubie. Ja od 28.02 bujam się z kaszlem i katarem.... a w ten poniedziałek dołączyła gorączka i została do wtorku stanem podgorączkowym... jest sobota a ja dalej kaszle i smarkam. Nie pamiętam kiedy chorowałam ani tym bardziej gorączki.
A coś Ci jest poza 37.8 ?
Jak Kajtek ?
Mam identyczny termometr i tak mnie wkurza bo ciagle inna temp.pokazuje.Ja tez chorowalam i do tej pory dochodze do siebie.cos wisi w powietrzu.A już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora
![]()
zupelnie jak u mnieMoja droga do pracy dziś rano![]()
spoko, nadrobisz w przyszla zime. Ja w zyciu tyle nie chorowalam ile w druga zime, a pierwsza pelna mojej Lilki w zlobku. Ona 2 dni z katarem, a my ze starym zdychalismy po 2tygA już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora
![]()