Ruda08
Fanka BB :)
Bleeeeeeeeeu nas podobnie
Ja to chociaż słońce miałam cały dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bleeeeeeeeeu nas podobnie
Moja droga do pracy dziś ranonie ukrywam, ze zadnej innej wiadomosci sie nie spodziewalam
no to u Was bardziej jeszcze bo u nas droga czarna wczoraj a po bokach i w lesie bialoMoja droga do pracy dziś rano
to jest jakaś myślPrzecie to dziecka zasluga ze takie jest, nie moja ale tak widzialam juz czary mary nie raz ale jesli jest wiecej ludzi dobrej woli to moze to nie podziala?
ooo witam w klubie. Ja od 28.02 bujam się z kaszlem i katarem.... a w ten poniedziałek dołączyła gorączka i została do wtorku stanem podgorączkowym... jest sobota a ja dalej kaszle i smarkam. Nie pamiętam kiedy chorowałam ani tym bardziej gorączki.A już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora
Właśnie też mam katar z zielonkawymi gilkami. Już ok tygodnia. A teraz bolą mnie mięśnie i głowa. Temperatura już o stopien wyższa bo na noc to wiadomo ze rosnieooo witam w klubie. Ja od 28.02 bujam się z kaszlem i katarem.... a w ten poniedziałek dołączyła gorączka i została do wtorku stanem podgorączkowym... jest sobota a ja dalej kaszle i smarkam. Nie pamiętam kiedy chorowałam ani tym bardziej gorączki.
A coś Ci jest poza 37.8 ?
Jak Kajtek ?
Mam identyczny termometr i tak mnie wkurza bo ciagle inna temp.pokazuje.Ja tez chorowalam i do tej pory dochodze do siebie.cos wisi w powietrzu.A już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora
zupelnie jak u mnieMoja droga do pracy dziś rano
spoko, nadrobisz w przyszla zime. Ja w zyciu tyle nie chorowalam ile w druga zime, a pierwsza pelna mojej Lilki w zlobku. Ona 2 dni z katarem, a my ze starym zdychalismy po 2tygA już witałam się z gąską. Może do poniedziałku mi przejdzie. Nie pamiętam kiedy byłam chora