Evela.6
Fanka BB :)
poczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robićo no to super jak się da zdalnie z domu u mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robićo no to super jak się da zdalnie z domu u mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten
Znaczy potrzeby wynagradzania nie czuję, bo mimo wszelkich trudności byłam/ jestem szczęśliwa. I przede wszystkim wdzięczna, że ją mam.To moze drugie Ci wynagrodzi ten czas
Moje dziecko jest pogodne, zero kolek, placzu, spi je i smieje sie… i tak od urodzenia dotąd… jak nie byc w euforii?
Dawno Cię nie było.Gratulacje
Nie martw się, mleka masz pod dostatkiem. Jeśli ściągasz po 50 ml to naprawdę jest wystarczająco.
Dziecko w pierwszych tygodniach lubi ssać, czasem niekoniecznie z głodu. Kup sobie wygodny fotel, poduchę do karmienia, zrób kawkę , przystawiaj synka jak najwięcej i relaks
oby hahahhahapoczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robić
Jeszcze sie nie nauczylas zeby niczym sie nie chwalic@Pchełka216 masz wpie.rdol. Maly chory
Oj nic nowego. Praca,.dom, przedszkole. Córka jest super dziewczynką, trafił się egzemplarz bezproblemowy. Fajnie patrzeć jak rośnie.Dawno Cię nie było.
Co słychać?
To się napracowałaś@Pchełka216 masz wpie.rdol. Maly chory
Ja w pracy jestem. Mąż siedzi w domuTo się napracowałaś
A mnie wstreciuchy juz na dyzur w pierwszy piatek po powrocie wpisali.Mendy jefne,przeciez zanim sie ogarne to troche minie a nie juz od razu.Zeby czasem sie nie przeliczyli ale to po zlosci bo to taki jeden gosciuJa w pracy jestem. Mąż siedzi w domu