Współczuję... Przerabiałyśmy to miesiąc temu.A u nas zapalenie oskrzeli i wlaczony antybiotyk.dzisiejsza noc to byla masakra tak sie meczyla.my u rodzicow wiec poszlam z mala do rodzinnego ledwo przylozyl stetoskop jak powiedzial ze oskrzela.rany...
reklama
Ja tak. Na grypę nie było sezonu jeszcze, ale też chciałam.Dziewczyny
Szczepiłyście się w ciąży na krztusiec ?
Różne są opinie. Podobno dziecko jest szczepienie 6-8 tydz życia.
Na covid też w ciąży się szczepilam. Wcześniej przechorowalam
Zależy od dziecka, ale uważam, że takie ograniczenie do drzemek czy takich sytuacji wystarczy, żeby sobie życie ułatwić, a młodemu nie dopomóc w jakiejś wadzie zgryzu.Czyli nie będzie tragedii jak go teraz nie odstawię?
Kachar, ktora to ty
Jprdlno do tego stara nie wiem czemu jeszcze nie wzięłam z nim ślubu jest taki pomocny dziś np zamiótł ja patrzę co tam jest pod tą choinka a on odmiotl tam ten piach bo mówi żeby się nie nosiło
W moim mniemaniu to nie jest późnoa tu reguly nie ma, ale @mArusia33 corcia koncem roku bedzie miec gdzies poltora roku, nie? A to raczej dosc wczesnie.
Moja pozno ospieluchowana (prawie 3 lata), ale to dlatego, ze ja cisnienia na to nie mam. Mlodsza tez gdzies wiosna ospieluchuje wiec tez prawie 3 bedzie miec..
nieagatka
Fanka BB :)
tu szkole zaczynaja 3 latki (rocznikowo) i powinny byc odpieluchowane. I w sumie widze po obu ze to faktycznie moment gotowosci, ale mase dzieci odpieluchowuje sie wczesniej.W moim mniemaniu to nie jest późno
Kachar
Ta co foto robiła heheh, nie kąpałam się bo zasmarkana jestemKachar, ktora to ty
reklama
Kachar
Kachar, ktora to ty
Załączniki