reklama
nieagatka
Fanka BB :)
z tym nockiem to smiem watpic, ale dobrze, ze ambitnie wkracza w nowy rokHehehe ale ambitnaMoja miska niech wykresli tylko chodzenie,bo konkretnie jakos nie bardzo podjada,mowi malo no i posadzona raz na nocniku sie poplakala ze zlosci
A mama jakie ma postanowienia?
już byś chciała wszystko na razHehehe ale ambitnaMoja miska niech wykresli tylko chodzenie,bo konkretnie jakos nie bardzo podjada,mowi malo no i posadzona raz na nocniku sie poplakala ze zlosci
aż cofnelam czyli ten co trzyma za rękę ?Ten najprzystojniejszy to mój mąż
hahahah @nieagatka napisałaś jak moja ciotka siostra mamy ona zakonnica jest i jej o ślub akurat chodziło z tym pytaniem co ja mam w planachz tym nockiem to smiem watpic, ale dobrze, ze ambitnie wkracza w nowy rok
Musze sch8dnac przed powrotem do pracyz tym nockiem to smiem watpic, ale dobrze, ze ambitnie wkracza w nowy rok
A jakjuż byś chciała wszystko na raz
Tu u rodzicow zaczela troche mowic ale podkreslam troche
To Ty panna z dzieckiem?no wiesz?dawaj no tego swojego partnera juz ja z nim pogadamhahahah @nieagatka napisałaś jak moja ciotka siostra mamy ona zakonnica jest i jej o ślub akurat chodziło z tym pytaniem co ja mam w planach
A kiedy ten nocnik?moja skpnczy w czerwcu 2 lata wiec myslalam ze moze jużz tym nockiem to smiem watpic, ale dobrze, ze ambitnie wkracza w nowy rok
reklama
ja teżMusze sch8dnac przed powrotem do pracy