Nie nie ma.jest dosc sztywny ale lekki.ja przez 2,5 miesiaca musialam znosic i wnosic z 2 pietra wlasnie spacwrowke i dziecko.w sumie jakoes 20kg ale wiekszosc tych kg to MisiaChyba jednak będę musiała do jakiegoś sklepu jechać i po prostu pojeździć i poprzymierzac . Ma regulowaną rączkę? Może to błachostka ale mi na tym zależy bo widzę jak często teraz zmieniam u siebie wysokość rączki, w zależności jakie buty zakładam to inaczej mi pasuje
reklama
Ja mogę mieć ciężki bo nigdzie nie noszę na szczęście. A do auta to wkładam raz w tygodniu na zakupy jak jadę. Szkoda że nie mam blisko fajnego sklepu z wózkami tylko muszę gonić 100 kmNie nie ma.jest dosc sztywny ale lekki.ja przez 2,5 miesiaca musialam znosic i wnosic z 2 pietra wlasnie spacwrowke i dziecko.w sumie jakoes 20kg ale wiekszosc tych kg to Misia
Niedługo mama
Fanka BB :)
Tak u nas często spał w niej godzinami i widać było że mu wygodnieWłaśnie czytałam że jest spora, ale dla mnie to plus. Szczególnie w zimę
U nas w Wawie przynajmniej na Bemowie mam wrazenie ze modne sa wlasnie valco snap baby bo multum ludzi ma Ja zaczepilam kobiete i zapytalam jak jej sie sprawdzaJa mogę mieć ciężki bo nigdzie nie noszę na szczęście. A do auta to wkładam raz w tygodniu na zakupy jak jadę. Szkoda że nie mam blisko fajnego sklepu z wózkami tylko muszę gonić 100 km
biedulka małaAle cudna.Chyba widze Wercie po raz pierwszy
U naa Misia chora wiec Mikolajki przeszly na lekach,placzu,rzyganiu,tuleniu i lekarzu
do Szczecina? To zapraszam parę km dalej na kawęJa mogę mieć ciężki bo nigdzie nie noszę na szczęście. A do auta to wkładam raz w tygodniu na zakupy jak jadę. Szkoda że nie mam blisko fajnego sklepu z wózkami tylko muszę gonić 100 km
Ruda08
Aaaaaaaa, taki mykaaa bo wiesz ja baliosa lupilam niby jako spacerowke i Pani powiedziala, ze mozna po prostu zamowic do tego gondole, ale ze to jest spacerowka. No w kazdym razie polecam. Ale fakt, wiekszosc nie ma takiej opcji
Artemida90
jeśli miała gorączkę 3 dni to może trzydniówka?Dziewczyny co na uczulenie.Miske ssypalo na brzuchu i plecach.nie wiem od czego bo nic nowego noe jadla.jak nie urok to sraczka
reklama
Kurczę, myślisz że bym nie chciała . Z moim szogunem to na razie niewykonalnedo Szczecina? To zapraszam parę km dalej na kawę