reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
Może być ciężka bo nie muszę jej nosić
ja rozwazalam britaxa, ale jednak sie nie zdecydowalam i dobrze, bo moja wozka nie lubi. Ja mialam cybex Balios S i spacerowka jest naprawde fajowa.

reklama
U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
@fredka84 Ty jesteś Lekarzem 🤪🤪?

Ta kuwa, jestem seksuologiem 😂. Człowiek ładnie napisał to się rzucają 😂. Jestem leworęczna... Czy to mnie choć trochę tłumaczy?😂.
Szukam tej spacerówki bo w moim wózku 2w 1, mały mi się w śpiworku mieści. Jest za wąski tu gdzie są plecki

ja rozwazalam britaxa, ale jednak sie nie zdecydowalam i dobrze, bo moja wozka nie lubi. Ja mialam cybex Balios S i spacerowka jest naprawde fajowa.
Mój się właśnie też zaczął rzucać w wózkui nie wiedziałam czy jest grane. Wywaliłam śpiworek to mu szajba przeszła. Był za mocno ściśnięty w barkach bo wózek ma wąskie oparcie

Mój się właśnie też zaczął rzucać w wózkui nie wiedziałam czy jest grane. Wywaliłam śpiworek to mu szajba przeszła. Był za mocno ściśnięty w barkach bo wózek ma wąskie oparcie
a jaki Ty masz wozek, ze tak szybko jest ciasny? A Bebetto? To sa duze, ciezkie wozki, ale wg mnie naprawde spoko, za rozsadna cene, z dobra amortyzacja…

Ja miałam x lander xmove. Pompowane koła, przeżył dwójkę dzieci i super mi się sprawdził jako terenówka. Tyle, że dosyć ciężki.

Ta kuwa, jestem seksuologiem 😂. Człowiek ładnie napisał to się rzucają 😂. Jestem leworęczna... Czy to mnie choć trochę tłumaczy?😂.
Szukam tej spacerówki bo w moim wózku 2w 1, mały mi się w śpiworku mieści. Jest za wąski tu gdzie są plecki
Hmmmm to jedna przychodzi mi do głowy i jest duża w środku ☺️ Baby jogger city albo elite ;) zobacz sobie, mają dużo rodzajów ;)
Mi osobiście najbardziej niepodoba się w spacerówka fakt, że jest tylko jeden kierunek 🤷🏼‍♀️

Hmmmm to jedna przychodzi mi do głowy i jest duża w środku ☺️ Baby jogger city albo elite ;) zobacz sobie, mają dużo rodzajów ;)
Mi osobiście najbardziej niepodoba się w spacerówka fakt, że jest tylko jeden kierunek 🤷🏼‍♀️
w sensie, ze nie mozna przodem lub tylem montowac siedziska? Cybex balios mozna 😃

reklama
Do góry