reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
Może być ciężka bo nie muszę jej nosić
My mamy baby design look , kupiłam używaną, wygodna spacerówka, rozmiary może nie najmniejsze ale składa się ją jedną ręką. Sporo już nią przemierzyliśmy "towarzyszyła" nam też nad morzem.

reklama
@fredka84 my mamy valco baby snap 4 kupilam uzywana bo Misia za wozkiem to srednio a wydac ponad tysiaka to nie chcialam.Na piach sie nie nadaje ale po asfalcue i trawie ok.bylam nawet w lesie i dal rade

Czy u Ciebie było w 26dpt coś widać ??? Bo nie wiem czy beta zdąży ma tyle urosnąć by było widać zarodka z serduszkiem..
21 dpt miałam plamienia, na USG było widac wszystko zgodnie z wiekiem ciąży. Chyba 27 dpt byłam kolejny raz i wtedy biło już serduszko.
Na razie nie zamartwiaj się, musisz zaczekać. Ja chyba jeszcze robiłam betę 21 dpt było ok. 3700-3800 i przy tym poziomie ciąża wyglądała normalnie.

Noooo właśnie 😂
Wiem, że można ;) chodzi mi o takie spacerówki, że spacerówki nie 2w1 😁
aaa bo wiesz ja baliosa lupilam niby jako spacerowke i Pani powiedziala, ze mozna po prostu zamowic do tego gondole, ale ze to jest spacerowka. No w kazdym razie polecam. Ale fakt, wiekszosc nie ma takiej opcji

@fredka84 my mamy valco baby snap 4 kupilam uzywana bo Misia za wozkiem to srednio a wydac ponad tysiaka to nie chcialam.Na piach sie nie nadaje ale po asfalcue i trawie ok.bylam nawet w lesie i dal rade
My też mamy snapa jest mega , teraz druga w nim jeździ, lekki , można dokupić gondole i wpiąć fotelik samochodowy, my jesteśmy bardzo zadowoleni z niego

21 dpt miałam plamienia, na USG było widac wszystko zgodnie z wiekiem ciąży. Chyba 27 dpt byłam kolejny raz i wtedy biło już serduszko.
Na razie nie zamartwiaj się, musisz zaczekać. Ja chyba jeszcze robiłam betę 21 dpt było ok. 3700-3800 i przy tym poziomie ciąża wyglądała normalnie.
Ja mam dziś 20 dpt zrobię dziś chyba betę jeszcze jedną. Jutro mam lekarza.

a jaki Ty masz wozek, ze tak szybko jest ciasny? A Bebetto? To sa duze, ciezkie wozki, ale wg mnie naprawde spoko, za rozsadna cene, z dobra amortyzacja…
Mam Roan bloom. Ja razie wyciągnęłam śpiworek i mały całkiem inaczej się zachowuje, w sensie, że bardzo ładnie. W weekend przymierzę swój śpiworek do spacerówki siostry i zobaczę jak będzie u niej wyglądać🤔

reklama
Chyba jednak będę musiała do jakiegoś sklepu jechać i po prostu pojeździć i poprzymierzac 🤔. Ma regulowaną rączkę? Może to błachostka ale mi na tym zależy bo widzę jak często teraz zmieniam u siebie wysokość rączki, w zależności jakie buty zakładam to inaczej mi pasuje

Do góry