reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
Może być ciężka bo nie muszę jej nosić
My mamy baby design look , kupiłam używaną, wygodna spacerówka, rozmiary może nie najmniejsze ale składa się ją jedną ręką. Sporo już nią przemierzyliśmy "towarzyszyła" nam też nad morzem.

reklama
@fredka84 my mamy valco baby snap 4 kupilam uzywana bo Misia za wozkiem to srednio a wydac ponad tysiaka to nie chcialam.Na piach sie nie nadaje ale po asfalcue i trawie ok.bylam nawet w lesie i dal rade

Czy u Ciebie było w 26dpt coś widać ??? Bo nie wiem czy beta zdąży ma tyle urosnąć by było widać zarodka z serduszkiem..
21 dpt miałam plamienia, na USG było widac wszystko zgodnie z wiekiem ciąży. Chyba 27 dpt byłam kolejny raz i wtedy biło już serduszko.
Na razie nie zamartwiaj się, musisz zaczekać. Ja chyba jeszcze robiłam betę 21 dpt było ok. 3700-3800 i przy tym poziomie ciąża wyglądała normalnie.

Noooo właśnie 😂
Wiem, że można ;) chodzi mi o takie spacerówki, że spacerówki nie 2w1 😁
aaa bo wiesz ja baliosa lupilam niby jako spacerowke i Pani powiedziala, ze mozna po prostu zamowic do tego gondole, ale ze to jest spacerowka. No w kazdym razie polecam. Ale fakt, wiekszosc nie ma takiej opcji

@fredka84 my mamy valco baby snap 4 kupilam uzywana bo Misia za wozkiem to srednio a wydac ponad tysiaka to nie chcialam.Na piach sie nie nadaje ale po asfalcue i trawie ok.bylam nawet w lesie i dal rade
My też mamy snapa jest mega , teraz druga w nim jeździ, lekki , można dokupić gondole i wpiąć fotelik samochodowy, my jesteśmy bardzo zadowoleni z niego

21 dpt miałam plamienia, na USG było widac wszystko zgodnie z wiekiem ciąży. Chyba 27 dpt byłam kolejny raz i wtedy biło już serduszko.
Na razie nie zamartwiaj się, musisz zaczekać. Ja chyba jeszcze robiłam betę 21 dpt było ok. 3700-3800 i przy tym poziomie ciąża wyglądała normalnie.
Ja mam dziś 20 dpt zrobię dziś chyba betę jeszcze jedną. Jutro mam lekarza.

a jaki Ty masz wozek, ze tak szybko jest ciasny? A Bebetto? To sa duze, ciezkie wozki, ale wg mnie naprawde spoko, za rozsadna cene, z dobra amortyzacja…
Mam Roan bloom. Ja razie wyciągnęłam śpiworek i mały całkiem inaczej się zachowuje, w sensie, że bardzo ładnie. W weekend przymierzę swój śpiworek do spacerówki siostry i zobaczę jak będzie u niej wyglądać🤔

reklama
Chyba jednak będę musiała do jakiegoś sklepu jechać i po prostu pojeździć i poprzymierzac 🤔. Ma regulowaną rączkę? Może to błachostka ale mi na tym zależy bo widzę jak często teraz zmieniam u siebie wysokość rączki, w zależności jakie buty zakładam to inaczej mi pasuje

Do góry