reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Mam pytanie do dziewczyn które przyrosty bety miały w normie, ale raczej wartości niskie ? Miałam podawane dwa zarodki 5 dniówke Bb oraz CB.
Beta 6 dpt 26 tu delikatne plamienie
Beta 9 dpt 57
Beta 11 dpt 110.5
Beta 14 dpt 364.5
Beta 16 dpt 795.9
Pamiętam że przy poprzedniej ciąży w tych dniach wartości były znacznie wyższe. Co to może oznaczać ? Strasznie boje się pustego jajka. w piątek mam lekarza ale z takimi wartościami to ledwie pęcherzyk może będzie widoczny. Walcie prosto z mostu jak się u Was to skończyło o ile ktoś tak miał.
Masz bardzo do mnie podobnie. 16 dpt miałam 810. Teraz już nie ma sensu powtarzać bety, idź na USG 26 dpt.

reklama
U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
Może być ciężka bo nie muszę jej nosić
Werka czy Ty jednak jestes lekarzem?Ja bazgrole ale ze Ty?no wyobrazenia poszly sie je...c🤣🤣🤣

Przed chwilą zadzwonil do mnie lekarz z Czech tam gdzie to in vitro robilam,nalpisalam do nich wczesniej ze taka niska beta i kiepski przyrost , doktor zadzwonil i powiedzial zeby nie odstawiac lekow bo jeszcze nie wiadomo, no kurde co bie wiadomo? Beta niziutka, przyrost beznadziejny, kazal mi na usg isc i jeszcze bete w piątek robic. No lekarzem nie jestem, ale na zdrowy rozum wiadomo, ze w nic juz z tego nie będzie . Nie bede juz nic sprawdzac no chyba, ze okres nie przyjdzie.

Werka czy Ty jednak jestes lekarzem?Ja bazgrole ale ze Ty?no wyobrazenia poszly sie je...c🤣🤣🤣
Ja właśnie też nie rozczytałam 😂😂😂
Ja mam Cybex Pariam 2.0 i szczerze jest Okk ale raczej nie na błoto 🤨
Dzisiaj widziałam babka miała Stokke i były duże pompowane koła 😁 Ale wydaje mi się, że to nie była sama spacerówka tylko 2w1 ;)

reklama
Do góry