reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Mam pytanie do dziewczyn które przyrosty bety miały w normie, ale raczej wartości niskie ? Miałam podawane dwa zarodki 5 dniówke Bb oraz CB.
Beta 6 dpt 26 tu delikatne plamienie
Beta 9 dpt 57
Beta 11 dpt 110.5
Beta 14 dpt 364.5
Beta 16 dpt 795.9
Pamiętam że przy poprzedniej ciąży w tych dniach wartości były znacznie wyższe. Co to może oznaczać ? Strasznie boje się pustego jajka. w piątek mam lekarza ale z takimi wartościami to ledwie pęcherzyk może będzie widoczny. Walcie prosto z mostu jak się u Was to skończyło o ile ktoś tak miał.
Masz bardzo do mnie podobnie. 16 dpt miałam 810. Teraz już nie ma sensu powtarzać bety, idź na USG 26 dpt.

reklama
U nas też zaczyna padać śnieg ale jest na plusie 3 stopnie więc się nie utrzymuje😥

Ma ktos spacerówkę z tej mojej listy? Możecie coś polecić? Nie na miasto bo u mnie wieś konkretna i terenówki mnie interesują. I takie wg YouTube znalazłam.
Może być ciężka bo nie muszę jej nosić
Werka czy Ty jednak jestes lekarzem?Ja bazgrole ale ze Ty?no wyobrazenia poszly sie je...c🤣🤣🤣

Przed chwilą zadzwonil do mnie lekarz z Czech tam gdzie to in vitro robilam,nalpisalam do nich wczesniej ze taka niska beta i kiepski przyrost , doktor zadzwonil i powiedzial zeby nie odstawiac lekow bo jeszcze nie wiadomo, no kurde co bie wiadomo? Beta niziutka, przyrost beznadziejny, kazal mi na usg isc i jeszcze bete w piątek robic. No lekarzem nie jestem, ale na zdrowy rozum wiadomo, ze w nic juz z tego nie będzie . Nie bede juz nic sprawdzac no chyba, ze okres nie przyjdzie.

Werka czy Ty jednak jestes lekarzem?Ja bazgrole ale ze Ty?no wyobrazenia poszly sie je...c🤣🤣🤣
Ja właśnie też nie rozczytałam 😂😂😂
Ja mam Cybex Pariam 2.0 i szczerze jest Okk ale raczej nie na błoto 🤨
Dzisiaj widziałam babka miała Stokke i były duże pompowane koła 😁 Ale wydaje mi się, że to nie była sama spacerówka tylko 2w1 ;)

reklama
Do góry