hahahah zaczyna się w każdym miejscu pokazuje inaczej nie daj Boże wyżejU nas mały też dziś ma 38 stopni. Marudny od rana . W dzień dzisiejszy stał syrop a na noc dam czopka. Mąż oczywiście tysiąc pięćset razy już mu temperature mierzył i tym swoim wzrokiem na mnie patrzal za każdym razem
reklama
no Co Ty no to wesołoU mnie to by były całkiem normalne ceny
Pj ja mierze dwoma bo nie wierze zadnemu oj przydalby sie jeszcze rteciowy on by najlepszy.bo ten bezdotykowy to za kazdym razem pokazuje inna a ten elektryczny to sama nie wiem..woec ja badan i tym i tym hehehhehahahah zaczyna się w każdym miejscu pokazuje inaczej nie daj Boże wyżej
Artemida90
Fanka BB :)
ja mierze w odbycie- najdokładniejPj ja mierze dwoma bo nie wierze zadnemu oj przydalby sie jeszcze rteciowy on by najlepszy.bo ten bezdotykowy to za kazdym razem pokazuje inna a ten elektryczny to sama nie wiem..woec ja badan i tym i tym hehehhe
nieagatka
pytanie - po co?Pj ja mierze dwoma bo nie wierze zadnemu oj przydalby sie jeszcze rteciowy on by najlepszy.bo ten bezdotykowy to za kazdym razem pokazuje inna a ten elektryczny to sama nie wiem..woec ja badan i tym i tym hehehhe
nieagatka
to samo pytanie co wyzejja mierze w odbycie- najdokładniej
Artemida90
żeby wiedzieć ile dokładnie jest temperatury, bo zbliżeniowy pokazuje albo 36, albo 37, albo 38 zależy gdzie przyłożysz. Chcąc podać leki obniżające muszę wiedzieć ile jest tempto samo pytanie co wyzej
Bo tak rozne temp.wskazuja i to nie kwestia np.38.3 a drugi 38.5 tylko roznica miedzy 38 a 40 dlatego mierze dwomapytanie - po co?
nieagatka
a nie lepiej kupic po prostu dobry termometr?Bo tak rozne temp.wskazuja i to nie kwestia np.38.3 a drugi 38.5 tylko roznica miedzy 38 a 40 dlatego mierze dwoma
reklama
nieagatka
dobry zblizeniowy tak nie pokazuje. Szczerze to ja nie chcialabym zeby mi ktos temp w odbycie mierzyl dlatego tez nie wyobrazam sobie zeby tak mierzyc mojemu dziecku.żeby wiedzieć ile dokładnie jest temperatury, bo zbliżeniowy pokazuje albo 36, albo 37, albo 38 zależy gdzie przyłożysz. Chcąc podać leki obniżające muszę wiedzieć ile jest temp
U mnie obie akceptuja rtenciowy, a zblizeniowy moze mi pokazsc rozbieznosc typu wlasnie 38.5 czy 38,9 co dla mnie jest niewielka roznica