reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chorego nie rozumiem, ale jednak większość chorób roznosi się przed pokazaniem się objawów... Albo po chorobie. Wiecie, że jelitowka się zskaza jeszcze przez 7 dni od ustania objawów? Ja dopiero niedawno.
W każdym razie w Pl to jest słabe, że ledwo kichnie dziecko i już je trzeba zabierać ze żłobka. Wiadomo, są granice, jak jest chore to nie ma żadnego ale, jednak jak tu pogodzić wszystko z pracą ... Nie każdy może pracować zdalnie. Poza tym wszystko zależy od dziecka, ze swoim zupełnie tego sobie nie wyobrażam.
Gdzie tam zbierać, w pl mamusie dają dzieciom syrop na gorączkę i wysyłają do placówki. Wtedy to jest słabe, dziecko ma prawo odpocząć w domu jeśli ma gorączkę, źle się czuje.
Jeszcze nie spotkałam pan odsyłających dzieci z placówki do domu, dzwonią jeśli dziecko ma gorączkę, a nawet wtedy nie wszyscy rodzice się zgłaszają.

Gdzie tam zbierać, w pl mamusie dają dzieciom syrop na gorączkę i wysyłają do placówki. Wtedy to jest słabe, dziecko ma prawo odpocząć w domu jeśli ma gorączkę, źle się czuje.
Jeszcze nie spotkałam pan odsyłających dzieci z placówki do domu, dzwonią jeśli dziecko ma gorączkę, a nawet wtedy nie wszyscy rodzice się zgłaszają.
Z goraczka nigdy bym nie podlala czasami jak kaszle zostaje w domu ale z gilem takim nie wiszacym posylam

no prosze Cie, kazda moja kolezanka, kazda - skarzy sie, ze katar to do domu. Dla mnie to chore i nie wyobrazam sobie takiego zlobka.

Dziewczyny nie wiem czy któraś słyszała,ale wrzucam link;
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.

Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł

U nas dzisiaj snieg a do tego cieplo.Uwielbiam jak pada snieg,szkoda tylko ze mrozu nie ma.Ale coz..Uwielbiam spacerowac w taka pogode.Dzis polazlam na spacer pozalatwiac kilka spraw i nie,autobusem tylko tak wolno piechotka.I wygladalam jak taki lichy balwan bo snieg troche na mnie byl ale ze cieplo to sie rozpuszczal.Ale mimo to jest cudnie.Co raz blizej Swieta....na na na na na😁😁😁🎅🎅❄️❄️☃️☃️☃️⛄⛄⛄️🌨🌨🌨🎄🎄🎄

reklama
U nas dzisiaj snieg a do tego cieplo.Uwielbiam jak pada snieg,szkoda tylko ze mrozu nie ma.Ale coz..Uwielbiam spacerowac w taka pogode.Dzis polazlam na spacer pozalatwiac kilka spraw i nie,autobusem tylko tak wolno piechotka.I wygladalam jak taki lichy balwan bo snieg troche na mnie byl ale ze cieplo to sie rozpuszczal.Ale mimo to jest cudnie.Co raz blizej Swieta....na na na na na😁😁😁🎅🎅❄️❄️☃️☃️☃️⛄⛄⛄️🌨🌨🌨🎄🎄🎄
zazdro. Przez 12 lat tutaj snieg padal 3 razy… Bardzo mi sie teskni za bialymi Swietami…

Do góry