a idź pan w uj no ale co zrobić jedynie mogę sobie ponarzekaćNo takie ceny maja.
Za plombe około 300 PLN;(
reklama
Wiesz tu biale swieta to tez bialy krukzazdro. Przez 12 lat tutaj snieg padal 3 razy… Bardzo mi sie teskni za bialymi Swietami…
Kachar
Fanka BB :)
Moja opedzlowala właśnie klopsa i spaghettiMogę dać małemu pierogi ruskie? Własnej roboty i oczywiście nie przyprawione
U nas mały też dziś ma 38 stopni. Marudny od rana . W dzień dzisiejszy stał syrop a na noc dam czopka. Mąż oczywiście tysiąc pięćset razy już mu temperature mierzył i tym swoim wzrokiem na mnie patrzal za każdym razemNo to u nas Ninka na antybiotyku ( 1 raz w życiu) , a Li na razie pelavo i do kontroli za tydzień. Obie z temperaturą, ja również powalona przez przeziębienie
W pape mu dałaś??U nas mały też dziś ma 38 stopni. Marudny od rana . W dzień dzisiejszy stał syrop a na noc dam czopka. Mąż oczywiście tysiąc pięćset razy już mu temperature mierzył i tym swoim wzrokiem na mnie patrzal za każdym razem
U mnie to by były całkiem normalne cenyJprdl jest tu jakaś koleżanka stomatolog i zrobi mi taniej dziurki w zębach dzisiaj 2 małe dziureczki 550 zł no myślałam że padnę
Miałam na myśli odsyłanie właśnie przez dzwonienie, żeby je zabrać.Gdzie tam zbierać, w pl mamusie dają dzieciom syrop na gorączkę i wysyłają do placówki. Wtedy to jest słabe, dziecko ma prawo odpocząć w domu jeśli ma gorączkę, źle się czuje.
Jeszcze nie spotkałam pan odsyłających dzieci z placówki do domu, dzwonią jeśli dziecko ma gorączkę, a nawet wtedy nie wszyscy rodzice się zgłaszają.
Niby w tych umowach jest, że ma się godziny, aby to zrobić. Tak mi opowiadają siostry/ koleżanki z dziećmi żłobkowymi.
A czy wszyscy rodzice tego przestrzegają, to nie wiem.
reklama
od dziadków przytargalyNo to u nas Ninka na antybiotyku ( 1 raz w życiu) , a Li na razie pelavo i do kontroli za tydzień. Obie z temperaturą, ja również powalona przez przeziębienie