reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Proszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur... 😖😖😖😖😖
A w jakim celu chce jej zrobić prezent? 🙄

reklama
Ja tylko na sekundę ❤️

Doczekałam się 😍😍 9'ty transfer się udał 😍

Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo ❤️
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach 😍

Jestem w ciąży , marzenia się spełniają 😍😍❤️

Załączniki

• IMG_20221122_182201.jpg
    IMG_20221122_182201.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 53
Ja tylko na sekundę ❤️

Doczekałam się 😍😍 9'ty transfer się udał 😍

Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo ❤️
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach 😍

Jestem w ciąży , marzenia się spełniają 😍😍❤️
Gratulacje. Przyznam myślałam że zdecydowanie szybciej będziesz w ciąży! Jak zwykle przy in vitro nigdy nic nie wiadomo.

reklama
Gratulacje. Przyznam myślałam że zdecydowanie szybciej będziesz w ciąży! Jak zwykle przy in vitro nigdy nic nie wiadomo.
Gdybym tylko posłuchała dziewczyn z forum i szybciej udała się do Paśnika pewnie już dawno bym była w ciąży ... 🤷‍♀️

Najważniejsze że się nie poddałam , walczyłam do końca i się udało ❤️

Mam nadzieję że z ewentualnym rodzeństwem pójdzie szybciej ❤️❤️

Do góry